CELEBRITIES

Gwen Stefani - Blake Shelton: Οι συγκινητικοί γαμήλιοι όρκοι που αντάλλαξαν


The Jennettes

8 Ιουλίου 2021

Gwen Stefani - Blake Shelton: Οι συγκινητικοί γαμήλιοι όρκοι που αντάλλαξαν
Blake Shelton - Gwen Stefani: Οι συγκινητικοί γαμήλιοι όρκοι που αντάλλαξαν

H λαμπερή τραγουδίστρια, Gwen Stefani και ο μουσικός, Blake Shelton παντρεύτηκαν και η τελετή του γάμου τους ήταν σαν ένα παραμύθι παρ'ότι διανύουμε την εποχή της πανδημίας. Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε σε ένα εκκλησάκι που είχε χτίσει ο ίδιος ο Shelton στο σπίτι του, με τη Stefani να εντυπωσιάζει μέσα στο Vera Wang νυφικό της.

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν ήταν πολύ ρομαντικές και το ζευγάρι έδειχνε πιο ευτυχισμένο από ποτέ!Μάλιστα, ο Carson Daly αποκάλυψε στην εκπομπή "Today" μερικές λεπτομέρειες από την τελετή αλλά και τον ασυνήθιστο- γλυκό τρόπο που χρησιμοποίησε ο Blake Shelton για τους γαμήλιους όρκους. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani)

Χαρακτηριστικά δήλωσε: "Στον γάμο ξεκίνησε η Gwen, έχοντας γράψει έναν πολύ συγκινητικό λόγο, με αποτέλεσμα κανένας να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του". Όπως δήλωσε ο Daly ήταν τόσο υπέροχα τα λόγια της που είπε στον Shelton "προσπάθησε να ξεπεράσεις αυτό, φίλε".

Τότε ο Shelton αποφάσισε να γράψει τραγούδι για την περίσταση.

 "Βγαίνει η κιθάρα και αρχίζει να της τραγουδάει ενώ ταυτόχρονα κλαίει. "Reach the Star". Ούτε ένας δεν κράτησε τα δάκρυά του. Ήταν μία αξέχαστη στιγμή"!

Φωτογραφία: Getty Images

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.