CELEBRITIES

Εlla Εmhoff: Περπατά στο show Balenciaga και βλέπει την καριέρα της να απογειώνεται


The Jennettes

8 Ιουλίου 2021

Εlla Εmhoff: Περπατά στο show Balenciaga και βλέπει την καριέρα της να απογειώνεται
H Εlla Εmhoff περπατά στο show Balenciaga και βλέπει την καριέρα της να απογειώνεται

Η Ella Emhoff ζει την υψηλή μόδα.

Η 22χρονη θετή κόρη της Kamala Harris πόζαρε για τo χθεσινό show - ορόσημο της μόδας του οίκου Balenciaga. Και λέμε ορόσημο, γιατί ήταν το πρώτο show υψηλής ραπτικής του οίκου εδώ και 53 χρόνια, από την εποχή του ιδρυτή του οίκου και το κλείσιμο του ατελιέ το 1968. Είναι επίσης η πρώτη couture συλλογή του creative director, Demna Gvasaglia και η πρώτη φορά που ο οίκος παρουσιάζει ανδρικές δημιουργίες υψηλής ραπτικής.

jenny.gr

Λίγους μήνες μετά το συμβόλαιο της Emhoff με το διάσημο πρακτορείο μοντέλων IMG Models, το νεαρό μοντέλο βλέπει την καριέρα της να απογειώνεται με τη συμμετοχή της σε μια τόσο εμβληματική fashion moment. Η απόφοιτη της Parsons School of Design, η οποία σπούδασε Fine Arts& Τextiles, τράβηξε την προσοχή του κόσμου της μόδας στην ορκωμοσία της μητέρας της τον περασμένο Ιανουάριο - όπου η Emhoff εμφανίστηκε με ένα κομψό παλτό Miu Miu στην τελετή.

Στις φωτογραφίες της συλλογής, τη βλέπουμε να φορά μαύρο maxi παλτό με κόκκινη καρφίτσα στο πέτο, ενώ στα χέρια της είναι τυλιγμένο ένα δεύτερο πανωφόρι από πολυτελές ύφασμα. Τα μαλλιά της είναι πιασμένα σε έναν sleek, σφιχτό κότσο. Το μακιγιάζ της, σχεδόν ανύπαρκτο με τα γυαλιά μυωπίας της να αναδεικνύουν το τραβηγμένο μέχρι τους κροτάφους eyeliner της.

Η εμφάνισή της στο show του iconic οίκου έρχεται να επιβεβαιώσει ότι μια λαμπρή καριέρα στο modeling ανοίγεται μπροστά της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.