CELEBRITIES

Bella Hadid: Μας συστήνει τη νέα της σχέση με μια ρομαντική φωτογραφία


The Jennettes

9 Ιουλίου 2021

Bella Hadid: Μας συστήνει τη νέα της σχέση με μια ρομαντική φωτογραφία
Όπως όλα δείχνουν, η Bella Hadid είναι επίσημα σε νέα σχέση! Και η πηγή αυτήν την φορά δεν έρχεται από κάποιο τάμπλοιντ, αλλά από το ίδιο το Instagram της!

Όπως όλα δείχνουν, η Bella Hadid είναι επίσημα σε νέα σχέση! Και η πηγή αυτήν την φορά δεν έρχεται από κάποιο ταμπλόιντ, αλλά από το ίδιο το Instagram της!

Το διάσημο supermodel δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών από τη Γαλλία την Πέμπτη με λεζάντα: «Η καλύτερη στιγμή της ζωής μου… Υγιής, εργαζόμενη και με αγαπούν». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Η όγδοη φωτογραφία στη gallery δείχνει την ίδια ντυμένη με ροζ μίνι φούστα Burberry, να είναι αγκαλιασμένη με έναν ψηλό άνδρα ντυμένο στα μαύρα. 

Ποιος είναι αυτός; Αν και η Bella δεν τον έκανε tag για να κρατήσει ανώνυμη την ταυτότητά του, το internet έκανε το θαύμα του!

Πρόκειται για τον κάτοικο της Νέας Υόρκης Marc Kalman, που είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής και ο φημισμένος σύντροφος της Hadid εδώ και καιρό, και φαίνεται να την επισκέφθηκε στις Κάννες αυτήν την εβδομάδα.

jenny.gr
@bellahadid

Η Hadid ήταν στο Παρίσι, για την Εβδομάδα Μόδας και στις Κάννες, για το Φεστιβάλ Ταινιών, από τα τέλη Ιουνίου περίπου. Δεν έχει συνδεθεί ρομαντικά με κανέναν, τουλάχιστον όχι επίσημα, από τότε που τερμάτισε τη σχέση της με τον The Weeknd το 2019. 

Ωστόσο, το πρώην ζευγάρι διατηρεί μέχρι και σήμερα άριστες σχέσεις αφού ο τραγουδιστής έδωσε το «παρών» στο πάρτι γενεθλίων του μοντέλου τον Οκτώβριο.

Φήμες γι' αυτήν και τον Kalman κυκλοφόρησαν εδώ και μήνες, από όταν το ζευγάρι εντοπίστηκε μαζί σε ένα εστιατόριο του West Village στις αρχές του περασμένου μήνα.

Δείτε ακόμη: Οι πιο εμβληματικές εμφανίσεις των supermodels των 90's

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.