CELEBRITIES

And Just Like That..: Η πρώτη φωτογραφία από το revival του Sex and the City είναι εδώ


The Jennettes

10 Ιουλίου 2021

And Just Like That..: Η πρώτη φωτογραφία από το revival του Sex and the City είναι εδώ
Η φωτογραφία δείχνει τις πρωταγωνίστριες Carrie Bradsaw, Miranda Hobbs και Charlotte York να περπατούν στους δρόμους της Νέας Υόρκης, πιο stylish από ποτέ!

Πριν από λίγο καιρό, το όνειρο των fans της σειράς έγινε πραγματικότητα: Ανακοινώθηκε το revival του «Sex and the City», «And Just Like That..», που θα πάρει τη μορφή μίνι σειράς 10 επεισοδίων και θα προβληθεί στο ΗΒΟ Max!

Όμως δεν ήταν όλα ρόδινα, καθώς ενώ οι τρεις (Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis) από τις τέσσερις πρωταγωνίστριες συμφώνησαν να πάρουν μέρος, η iconic Samantha, που υποδύεται η Kim Catrall, δυστυχώς δεν θα εμφανιστεί στη νέα σειρά.

Το νέο κεφάλαιο αφηγείται το ταξίδι των τριών γυναικών από την περίπλοκη πραγματικότητα και φιλία τους στην ηλικία των 30 στην ακόμη πιο περίπλοκη ζωή και φιλία τους, τώρα που είναι 50 ετών. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Η φωτογραφία δείχνει τις πρωταγωνίστριες Carrie Bradshaw, Miranda Hobbes και Charlotte York να περπατούν στους δρόμους της Νέας Υόρκης, πιο stylish από ποτέ!

Πολλά γνωστά πρόσωπα από το αρχικό καστ της σειράς πρόκειται να εμφανιστούν, όπως ο Evan Handler, ο David Eigenberg, ο Willie Garson, ο Mario Cantone και ο Chris North, ως η μακροχρόνια αγάπη της Carrie, τον «Mr. Big».

Πριν από λίγες εβδομάδες, οι ηθοποιοί είχαν ξανασυναντηθεί για το πρώτο table reading του καινούριου σεναρίου και η Sarah Jessica Parker μοιράστηκε στο Instagram μία φωτογραφία από αυτήν τη συνάντηση των τριών ηθοποιών, γράφοντας στη λεζάντα: «Ξανά μαζί».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Οι θαυμαστές της σειράς εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για την επιστροφή της αγαπημένης σειράς και όλοι ανυπομονούμε για να απολαύσουμε την νέα μόδα που θα μας παρουσιάσουν και τις νέες ίντριγκες, με φόντο τους ουρανοξύστες της Νέας Υόρκης!

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram

Δείτε ακόμη: 13 διάσημoι guests στο Sex and the city που ίσως δεν είχες προσέξει

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.