CELEBRITIES

Ο David και η Victoria Beckham ευχήθηκαν «χρόνια πολλά» στη μικρή τους κόρη με τον πιο γλυκό τρόπο


The Jennettes

12 Ιουλίου 2021

Ο David και η Victoria Beckham ευχήθηκαν «χρόνια πολλά» στη μικρή τους κόρη με τον πιο γλυκό τρόπο

Όταν οι Beckhams αποφασίζουν να ευχηθούν χρόνια πολλά στα παιδιά τους μέσω Instagram, αμέσως γίνονται viral. Έτσι και τώρα, ο David και η Victoria ευχήθηκαν στη μικρή τους κόρη, Harper Seven, με τις πιο γλυκές φωτογραφίες.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής ανάρτησε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία τους από την εποχή που εκείνη ήταν νήπιο, ενώ η σχεδιάστρια ανέβασε βίντεο με τη μικρή να χορεύει κλακέτες – με το δικό της τρόπο.

«Χρόνια πολλά στην όμορφη δεσποινίδα μου, στο κορίτσι με τη μεγαλύτερη καρδιά και το πιο γλυκό χαμόγελο», έγραψε ο David. 

«Σε αγαπάμε τόσο πολύ μεγάλο κορίτσι, σε παρακαλώ σταμάτα να μεγαλώνεις… Σ’ αγαπώ».

Η Victoria, από την πλευρά της, ευχήθηκε «Χαρούμενα 10α γενέθλια Harper Seven, η ομορφότερη δεσποινίδα μέσα και έξω. Ευγενική, τρυφερή και γλυκιά. Όλος μας ο κόσμος. Σ’ αγαπάμε τόσο πολύ. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έγινες 10 σήμερα!!»

Ο μεγαλύτερος γιος του ζευγαριού, Brooklyn Beckham, ο οποίος της έχει τεράστια αδυναμία, ανέβασε μία σειρά φωτογραφιών της αδελφής του, γράφοντας πόσο την αγαπά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynbeckham

 

Δείτε ακόμη: 6 stylish looks της Victoria Beckham

 

πηγή φωτογραφίας: Getty/Ideal Image
 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.