CELEBRITIES

Το eyeliner trick της Kate Hudson που θα κάνει τα μάτια σας να ξεχωρίζουν


Εύα Κονδύλη

12 Ιουλίου 2021

Το eyeliner trick της Kate Hudson που θα κάνει τα μάτια σας να ξεχωρίζουν

Η Kate Hudson είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της showbiz. Ως οπαδός της φυσικής ομορφιάς, τα must προϊόντα της είναι αντηλιακό, ρουζ και lip gloss πριν βγει από το σπίτι της. 

Ωστόσο, όταν θέλει να παρευρεθεί κάπου πιο επίσημα, η ηθοποιός χρησιμοποιεί μια πολύ απλή τεχνική στο eyeliner που ορκίζεται ότι πραγματικά κάνει τα μάτια της να ξεχωρίζουν - και έπρεπε να την μοιραστεί μαζί μας!

Σε συνέντευξη με τη Vogue, η Hudson εξήγησε τη ρουτίνα περιποίησης και μίλησε για το μακιγιάζ της. Ενώ παραδέχεται ότι τις περισσότερες μέρες δεν χρησιμοποιεί πολλά πράγματα στο πρόσωπό της, κάποιες φορές της αρέσει να βάφεται πιο έντονα με τρόπο που όμως δεν το παρακάνει. 

«Χρησιμοποιώ πολλά φυσικά προϊόντα και προσπαθώ πραγματικά να επιτύχω μια ισορροπία οργανικών και συμβατικών brands, ώστε να μην χρησιμοποιώ πάρα πολλές χημικές ουσίες στο δέρμα μου», είπε.

jenny.gr

Για να δώσει στα μάτια της αυτό το «κάτι» για να ξεχωρίζουν, στρέφεται σε μια τεχνική που έχει μάθει από έναν make up artist. «Η εφαρμογή του eyeliner στο εσωτερικό του άνω βλεφάρου θα τονίσει τα μάτια σας με φυσικό τρόπο», είπε. «Το λευκό eyeliner τα "ανοίγει" πραγματικά, ενώ το καφέ ή το μαύρο τα κάνει πιο έντονα».

Η τεχνική, που ονομάζεται «tightlining», είναι μια δημοφιλής μέθοδος που χρησιμοποιούν οι μακιγιέρ για να κάνουν τα μάτια να δείχνουν πιο εντυπωσιακά.

Όπως λέει η Hudson, η χρήση ενός σκούρου eyeliner, όπως καφέ ή μαύρο, μπορεί να δώσει στα μάτια μια πιο δραματική εμφάνιση και κάνει τις βλεφαρίδες να φαίνονται πιο πλούσιες, ενώ χρησιμοποιώντας το λευκό eyeliner θα κάνει τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο πλατιά. 

jenny.gr

Οι ειδικοί της ομορφιάς λένε ότι αυτό είναι ένα υπέροχο trick αν θέλετε μια πιο φυσική εμφάνιση ή μπορείτε να το κάνετε για να τονίσετε τα μάτια όταν δημιουργείτε κάτι πιο δραματικό, όπως τα smokey eyes. 

Η Hudson μοιράστηκε ένα ακόμη μυστικό ομορφιάς που έμαθε κατά τη διάρκεια της καριέρας της. «Επίσης, οι περισσότεροι ειδικοί στο μακιγιάζ θα σας πουν να κοιμηθείτε νωρίς και να ξεκουραστείτε», εξήγησε. «Η ομορφιά προέρχεται πραγματικά από μέσα προς τα έξω. H διατροφή, η άσκηση και η ενυδάτωση διαδραματίζουν επίσης σημαντικό ρόλο».

Δείτε ακόμη: Tα πιο hot χρώματα eyeliner που θα λατρέψετε

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.