CELEBRITIES

Η Kate Hudson μαζεύει μελιτζάνες από το μποστάνι της στην Σκιάθο και γίνεται viral


The Jennettes

5 Ιουλίου 2021

Η Kate Hudson μαζεύει μελιτζάνες από το μποστάνι της στην Σκιάθο και γίνεται viral

Oι καλοκαιρινές διακοπές έχουν ήδη ξεκινήσει για πολλούς celebrities αφού το Instagram τους κατακλύζεται από στιγμές χαλάρωσης σε μαγευτικά τοπία και ακρογιαλιές. Ανάμεσα στις διασημότητες που απολαμβάνουν το καλοκαίρι και η Kate Hudson η οποία βρίσκεται για διακοπές στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Σκιάθο.

Η διάσημη ηθοποιός κάνει διακοπές στη χώρα μας και συγκεκριμένα στο μαγικό νησί της Σκιάθου αφού η μητέρα της, Goldie Hawn είναι γνωστό πως έχει εξοχική κατοικία εκεί, την οποία φροντίζουν να επισκέπτονται κάθε καλοκαίρι.

Η 42χρονη σταρ μοιράζεται σχεδόν καθημερινά στιγμές από την ζωή της στο νησί, φωτογραφίες και Instagram Stories, που αποδεικνύουν πόσο αγαπά την Ελλάδα και το ελληνικό καλοκαίρι.

Mάλιστα σε μία από τις τελευταίες της αναρτήσεις μοιράστηκε εικόνες και βίντεο από το μποστάνι στον κήπο του σπιτιού τους, όπου βλέπουμε να μαζεύει μελιτζάνες και κολοκύθια, ενώ στην λεζάντα έγραψε «δείπνο».

Δεν ξέρουμε τι μαγείρεψε αλλά σίγουρα είχε γεύση από Ελλάδα!

Δείτε ακόμη:Αυτές είναι οι 10 πλουσιότερες γυναίκες ηθοποιοί

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.