CELEBRITIES

10 διάσημα ζευγάρια με τις πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες πρώτης γνωριμίας


The Jennettes

12 Ιουλίου 2021

10 διάσημα ζευγάρια με τις πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες πρώτης γνωριμίας
Ενώ πολλά ζευγάρια διασημοτήτων γνωρίστηκαν για πρώτη φορά σε κάποιο σετ γυρισμάτων ή σε κάποιο κοσμικό πάρτι, μερικά από αυτά γνώρισαν τους μελλοντικούς συζύγους τους με λιγότερο λαμπερό τρόπο σε ραντεβού στα τυφλά ή ακόμα και στο πάρκινγκ ενός πολυκαταστήματος. Μερικοί stars μάλιστα, δεν χρειάστηκε καν να φύγουν από το σπίτι τους για να συναντήσουν το άλλο τους μισό.

Ενώ πολλά ζευγάρια διασημοτήτων γνωρίστηκαν για πρώτη φορά σε κάποιο σετ γυρισμάτων ή σε κάποιο κοσμικό πάρτι, μερικά από αυτά γνώρισαν τους μελλοντικούς συζύγους τους με λιγότερο λαμπερό τρόπο σε ραντεβού στα τυφλά ή ακόμα και στο πάρκινγκ ενός πολυκαταστήματος. Μερικοί stars μάλιστα, δεν χρειάστηκε καν να φύγουν από το σπίτι τους για να συναντήσουν το άλλο τους μισό.

Παρακάτω λοιπόν, συγκεντρώσαμε τις πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες πίσω από τη γνωριμία μερικών από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood.

1.Chrissy Teigen και John Legend

H Chrissy Teigen γοήτευσε τον John Legend όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο σετ. «Μπήκα στο γκαρνταρόμπα του John για να τον γνωρίσω και τον βρήκα να σιδερώνει τα εσώρουχά του. «Είπα, «Κάνεις το δικό σου σιδέρωμα;!». Μου είπε, «Φυσικά το κάνω». Του έδωσα μια αγκαλιά», θυμάται το μοντέλο. Το ζευγάρι είναι μαζί από τότε και μεγαλώνει τα δύο παιδιά του.

jenny.gr

2. Neil Patrick Harris και David Burtka

Ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς «How I Met Your Mother» είδε για πρώτη φορά τον σύζυγό του, David Burtka, σε μια γωνιά του δρόμου στη Νέα Υόρκη. «Υπέθεσα ότι ήταν το αγόρι της φίλης μου που ήταν μαζί και σκέφτηκα «ωραία». Τότε εκείνη μου είπε, «Ο David; Δεν παίζει στην ομάδα μου». Αργότερα, ο David έκανε πρόταση γάμου στον Neil στην ίδια γωνιά του δρόμου που συναντήθηκαν για πρώτη φορά.

jenny.gr

3. David Bowie και Iman

Ο David Bowie ήξερε αμέσως ότι ήθελε να παντρευτεί την Iman την πρώτη φορά που την είδε σε ένα δείπνο. «Δεν μπορούσα να κοιμηθώ από τον ενθουσιασμό του πρώτου μας ραντεβού. Ότι αυτή η γυναίκα έπρεπε να γίνει η γυναίκα μου, ήταν ήδη στο μυαλό μου. Ποτέ δεν είχα ακολουθήσει τίποτα στη ζωή μου με τόσο πάθος», είπε ο τραγουδιστής. Το ζευγάρι παντρεύτηκε δύο χρόνια μετά και ήταν μαζί μέχρι το θάνατο του Bowie το 2016.

iman-ak.jpg

4. Kate Winslet και Ned Rocknroll

Ο τρόπος με τον οποίο η ηθοποιός συνάντησε τον μελλοντικό σύζυγό της θα μπορούσε να είναι μια σκηνή από μια ταινία. «Γνώρισα τον άντρα μου σε μία πυρκαγιά. Ήταν ο μόνος τύπος που είχε ένα φακό κεφαλής και ένα ζευγάρι παπούτσια, ενώ όλοι οι άλλοι άφησαν τα πάντα πίσω. Έτσι, τον παντρεύτηκα! Είπα, «Θα πάω για τον άντρα με τον φακό κεφαλής!», αποκάλυψε.

jenny.gr

5. Serena Williams και Alexis Ohanian

Ο συνιδρυτής του Reddit, Alexis Ohanian, συνάντησε τη σημερινή σύζυγό του, Serena Williams, στη Ρώμη. Έπινε καφέ έξω όταν ο βοηθός της Williams της είπε ότι υπήρχε ένας αρουραίος κοντά στο τραπέζι του. «Του είπα: «Σας ευχαριστώ, αλλά είμαι από το Brooklyn - βλέπω αρουραίους όλη την ώρα. Δεν είναι πραγματικά μεγάλη υπόθεση»», θυμάται ο Ohanian. Προφανώς, η γενναιότητά του έκανε εντύπωση στην μεγάλη τενίστρια και το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει.

jenny.gr

6. Gisele Bündchen και Tom Brady

Το supermodel και ο παίκτης του football έγιναν ζευγάρι μέσω ενός κοινού φίλου. «Στην πραγματικότητα είχαμε ραντεβού στα τυφλά. Ήταν μια αστεία ιστορία - γιατί, για κάποιο λόγο, όλοι πίστευαν ότι έπρεπε να μου βρουν φίλο, έτσι ήταν το τρίτο ραντεβού μου στα τυφλά. Ξέρετε, όταν είδα αυτά τα ευγενικά μάτια, ερωτεύτηκα κυριολεκτικά, αμέσως», είπε η Bündchen.

jenny.gr

7. Jennifer Lopez και Alex Rodriguez

Ο πρώην αστέρας του μπέιζμπολ Alex Rodriguez δεν αναγνώρισε την Jennifer Lopez την πρώτη φορά που συναντήθηκαν. «Περπατώ έξω και έχω ξεχάσει πού έχω παρκάρει το αυτοκίνητό μου. Κάποιος με χτυπά στον ώμο μου, και γυρίζω, και δεν αναγνωρίζω αυτό το άτομο. Και λέει, «Jennifer. Είμαι η Jennifer». Ήμουν τόσο ντροπιασμένος και μετά έμεινα λίγο νευρικός», θυμάται ο Rodriguez.

jenny.gr

8. Justin Timberlake και Jessica Biel

Ο Justin Timberlake περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο γνώρισε τη Jessica Biel ως πολύ μη-Hollywoodesque. «Το έκανα με τον παλιομοδίτικο τρόπο - τηλεφωνικώς», είπε ο τραγουδιστής. «Αυτό είναι κάτι που έμαθα τόσο από τον πατριό μου όσο και από τον παππού μου - ότι υπάρχει ένα πράγμα που ονομάζεται ιππότης, και δεν χρειάζεται να πεθάνει με τη γέννηση του Διαδικτύου. Ο τρόπος με τον οποίο το βλέπω εγώ είναι ότι αν ζητάτε ένα κορίτσι σε ραντεβού, είναι σωστό να το κάνετε με τρόπο που μπορεί να ακούσει τη φωνή σας».

jenny.gr

9. George και Amal Clooney

Ο George Clooney δεν χρειάστηκε καν να φύγει από το σπίτι του για να γνωρίσει την αγάπη της ζωής του. «Έλαβα ένα τηλεφώνημα από τον μάνατζερ μου, ο οποίος μου είπε: «Γνώρισα αυτήν τη γυναίκα που έρχεται στο σπίτι σας, με την οποία πρόκειται να παντρευτείτε», είπε. Όπως αποδείχθηκε, ο μάνατζερ του Clooney είχε δίκιο και το ζευγάρι παντρεύτηκε ένα χρόνο αργότερα.

jenny.gr

10. Mila Kunis και Ashton Kutcher

Πολλά ζευγάρια του Hollywood συναντήθηκαν στο σετ, αλλά για τη Mila Kunis, το σεναριακό φιλί της με το Ashton Kutcher ήταν στην πραγματικότητα το πρώτο της. «Είμαι ο πρώτος τύπος που φίλησε; Θεέ μου, δεν είχα ιδέα! Είμαι πολύ χαρούμενος που δεν το ήξερα γιατί θα ήταν υπερβολική πίεση», είπε ο Kutcher. Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει με την ιδέα ότι κανένας από αυτούς δεν ήθελε να παντρευτεί, αλλά σύντομα άλλαξαν γνώμη.

jenny.gr

Πηγή φωτογραφιών Getty

Δείτε ακόμη: Ζευγάρια που καθόρισαν τα 00s και μας θυμίζουν τους Bennifer

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.