CELEBRITIES

Πριγκίπισσα Diana: Ονειρευόταν τη ζωή στο Hollywood πολύ πριν ο Harry αποφασίσει να μετακομίσει εκεί


The Jennettes

12 Ιουλίου 2021

Πριγκίπισσα Diana: Ονειρευόταν τη ζωή στο Hollywood πολύ πριν ο Harry αποφασίσει να μετακομίσει εκεί
«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η μαμά μου θα ήταν απίστευτα περήφανη για μένα», είπε ο πρίγκιπας Harry στην πρόσφατη τηλεοπτική σειρά «The Me You Can't See». «Ζω τη ζωή που ήθελε να ζήσει εκείνη, ζω τη ζωή που ήθελε να είμαστε σε θέση να ζήσουμε».

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η μαμά μου θα ήταν απίστευτα περήφανη για μένα», είπε ο πρίγκιπας Harry στην πρόσφατη τηλεοπτική σειρά «The Me You Can't See». «Ζω τη ζωή που ήθελε να ζήσει εκείνη, ζω τη ζωή που ήθελε να είμαστε σε θέση να ζήσουμε».

Η νέα ζωή του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στη Νότια Καλιφόρνια τους επέτρεψε να συνάψουν συμφωνίες με γίγαντες της ψυχαγωγίας όπως το Netflix και το Spotify, να καλλιεργήσουν φιλίες με stars όπως ο David Foster και η σύζυγός του Katharine McPhee, και να αρχίσουν να λένε ιστορίες που έχουν σημασία. ‘Ολα αυτά, σύμφωνα με κινηματογραφιστές, δημοσιογράφους και μέσα ενημέρωσης που την γνώριζαν, είναι εντυπωσιακά παρόμοια με τους στόχους που είχε η πριγκίπισσα Diana πριν από το θάνατό της το 1997.

Από μικρή ηλικία, η Diana Spencer ήταν γεννημένη performer με καλλιτεχνικό ταμπεραμέντο, διαμετρικά αντίθετη με τη βασιλική της οικογένεια. Ο πατέρας της ήταν ένας δεινός φωτογράφος και η φωτογενής Diana, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Tina Brown, «μεγάλωσε συνδέοντας την κάμερα με την αγάπη». Ως μικρό παιδί, έπαιρνε μέρος σε παραστάσεις, σε διαγωνισμούς καλλιστείων και χορού. «Έπαιζα πιάνο. Μου άρεσε πολύ το πιάνο. Χόρευα κλακέτες και μου άρεσε πολύ», είπε η ίδια στον Andrew Morton.

jenny.gr

Το συναισθηματικό κορίτσι ανέπτυξε επίσης μεγάλο πάθος για το μιούζικαλ, ήταν ενθουσιασμένη με το «My Fair Lady». Αλλά η αληθινή αγάπη της Diana ήταν «Η λίμνη των κύκνων», την οποία θα έβλεπε ως μαθήτρια πολλές φορές. Η αγάπη της για το μπαλέτο θα τη συνόδευε σε όλη της την ζωή. Η Diana ως έφηβη είχε το όνειρο να γίνει μπαλαρίνα. Στο οικοτροφείο θα κρυβόταν στο διάδρομο και θα χόρευε για ώρες μέσα στη νύχτα. «Ήθελα πραγματικά να γίνω χορεύτρια, αλλά ξεπέρασα το ύψος σε μεγάλο βαθμό».

Αργότερα, η Diana μετακόμισε στο Λονδίνο και έγινε το πρώτο «κορίτσι των ταμπλόιντ με τιάρα». Όταν γνώρισε τον Κάρολο ωστόσο, αυτό δεν αποτέλεσε θετικό στοιχείο για τη σχέση της με τη βασιλική οικογένεια. Η Βασίλισσα Ελισάβετ, θεωρούσε τη βιομηχανία ψυχαγωγίας πολύ μακριά από την εικόνα που η βασιλική οικογένεια ήθελε να προβάλει. Σύμφωνα με την Kitty Kelley, αρνήθηκε να φορέσει βιζόν επειδή την έκανε να μοιάζει με star του κινηματογράφου και το 1956 αρνήθηκε την πρόσκληση για το γάμο της Grace Kelly και του πρίγκιπα Rainier του Μονακό, λέγοντας, «Πάρα πολλοί κινηματογραφικοί αστέρες».

jenny.gr

Η μέλλουσα νύφη της βασίλισσας είχε την ακριβώς αντίθετη άποψη για τη λαμπερή πριγκίπισσα του Μονακό. Έκανε είδωλο την Kelly και ήλπιζε να μιμηθεί το μοντέλο της ως μιας σύγχρονης πριγκίπισσας.

Μετά τον οδυνηρό χωρισμό της συνειδητοποίησε ότι ο μόνος τρόπος για να ξεφύγει από τη βασιλική φούσκα ήταν να μπει σε μία άλλη. Η ίδια επεδίωξε να αντικαταστήσει αυτό που είχε ως παντρεμένη πριγκίπισσα με μία σούπερ σταρ έκδοση του. Αντάλλαξε το άκαμπτο και αυστηρό πρωτόκολλο με τους κανόνες του Hollywood. Μια πρόσφατα απελευθερωμένη πλέον Diana άρχισε να ονειρεύεται μια νέα ζωή στην Αμερική, και σύμφωνα με τον Paul Burrell, ήλπιζε να μετακομίσει στο παλιό σπίτι της Julie Andrews στο Malibu. 

jenny.gr

Επίσης, σύμφωνα με πολλές αναφορές, κατά τους μήνες που προηγήθηκαν του θανάτου της, η πριγκίπισσα σχεδίαζε να ενταχθεί στη βιομηχανία ψυχαγωγίας, συνδυάζοντας τη δημιουργία ταινιών με τη φιλανθρωπία. Τον Ιούλιο του 1997, η Diana συζητούσε μάλιστα την ιδέα της δημιουργίας τηλεοπτικών ταινιών για την περαιτέρω προώθηση της δουλειάς της.

jenny.gr

Ενώ η ζωή του Harry μπορεί να δίνει περισσότερη έμφαση στο παρασκήνιο του Hollywood και οι δύο γιοι της κληρονόμησαν το φυσικό της επικοινωνιακό χάρισμα και την άνεση στην οθόνη. Γεγονός που έγινε εμφανές όταν ο Harry προέβη σε αποκαλύψεις στην αμερικανική τηλεόραση. Καθώς οι δύο αδελφοί προχωρούν στο μέλλον , ο Harry στην Αμερική όπως ονειρευόταν η μητέρα του και ο William στο παλάτι όπου έχει αναδειχθεί σε star, φέρουν ο καθένας με τον δικό του τρόπο τα επικοινωνιακά ένστικτα, την ευαισθησία και την ποπ κουλτούρα της μητέρας τους. 
 

Δείτε ακόμη: Φορέματα της Πριγκίπισσας Diana σε δημοπρασία

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.