CELEBRITIES

Kylie Jenner: Η 3χρονη κόρη της, Stormi, πρόκειται να λανσάρει το δικό της brand σύντομα


The Jennettes

13 Ιουλίου 2021

Kylie Jenner: Η 3χρονη κόρη της, Stormi, πρόκειται να λανσάρει το δικό της brand σύντομα
Η διάσημη μαμά και «φαινόμενο του Instagram», Kylie Jenner, μοιράζεται νέα στοιχεία για τη ζωή της στο γραφείο παρέα με την κόρη της, Stormi, αλλά και για το νέο brand που σκοπεύει να λανσάρει η μικρή!

Η διάσημη μαμά και «φαινόμενο του Instagram», Kylie Jenner, μοιράζεται νέα στοιχεία για τη ζωή της στο γραφείο παρέα με την κόρη της, Stormi, αλλά και για το νέο brand που σκοπεύει να λανσάρει η μικρή!

Στο δεύτερο από τα τρία μέρη του ντοκιμαντέρ του YouTube που καταγράφουν το χρόνο της με τo brand Kylie Cosmetics, η Kylie αναφέρει ότι φέρνει την 3χρονη κόρη της, Stormi, στο γραφείο όλα αυτά τα χρόνια. 

Η επιχειρηματίας, 23 ετών, λέει ότι θέλει να περιβάλλει την κόρη της με «ισχυρές γυναίκες» στη ζωή της. «Η Stormi έχει πολλές δυνατές γυναίκες που μπορεί να θαυμάζει», λέει η Kylie, η οποία μοιράζεται την Stormi με τον ράπερ Travis Scott.

Το βίντεο περιλαμβάνει σκηνές από τη Stormi να περνάει την ημέρα στα γραφεία της Kylie Cosmetics, να παίζει στο δωμάτιό της και να αλληλεπιδρά με τα μέλη του προσωπικού. Υπάρχουν επίσης αποσπάσματα από συναντήσεις, όπου ήταν καθισμένη στην αγκαλιά της Kylie.

«Η Kylie πηγαίνει στη δουλειά με τη Stormi και η Stormi το λατρεύει», λέει η μαμά της Kylie, Kris Jenner. «Μου δίνει τόσο μεγάλη χαρά, να την παρακολουθώ με την Stormi. Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο. Είναι τόσο υπομονετική. Θα μπορούσε να είναι στη μέση του πιο σημαντικού πράγματος στη ζωή της εκείνη τη στιγμή και αν η Stormi πει, "Μαμά, σε χρειάζομαι", θα τα αφήσει όλα και θα στρέψει όλη της την προσοχή στην κόρη της».

Η Kylie λέει ότι «η μητρότητα έχει γίνει δεύτερη φύση για μένα», καθώς περιγράφει ένα τυπικό ξύπνημα με το κοριτσάκι της, φτιάχνοντας το πρωινό της και ετοιμάζοντας την. «Δόξα τω Θεώ, έχω την καλύτερη ομάδα στον κόσμο που με βοηθά να την παρακολουθώ».

jenny.gr

Η Kylie προσθέτει ότι το μικρό της παιδί «έχει το δικό της γραφείο», και επίσης αναφέρει ότι η Stormi πρόκειται να «λανσάρει ένα μικρό μυστικό brand σύντομα, στο οποίο εργαζόμαστε εδώ και καιρό».

Η reality star είπε στο περιοδικό tmrw τον Μάιο ότι η αυτοκρατορία ομορφιάς της Kylie Cosmetics είναι της Stormi, εάν επιλέξει να την αποδεχθεί μια μέρα.

«Η Stormi είναι η κληρονομιά μου. Την μεγαλώνω για να είναι έξυπνη, ευγενική και φιλόδοξη. Ίσως θα αναλάβει την Kylie Cosmetics μια μέρα; Μόνο αν το θέλει», είπε η Jenner εκείνη την εποχή, προσθέτοντας, «Το να γίνω μαμά ήταν η μεγαλύτερη αλλαγή για μένα. Προσπαθώ να είμαι το καλύτερο άτομο που θα μπορούσα να είμαι».

Δείτε ακόμη: 10 διάσημες που «σπάνε» τα στερεότυπα και αναδεικνύουν την ομορφιά του γκρίζου μαλλιού

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.