CELEBRITIES

Η Tilda Swinton και ο Timothée Chalamet βρέθηκαν στο κόκκινο χαλί των Καννών και η συνάντησή τους ήταν iconic


The Jennettes

13 Ιουλίου 2021

Η Tilda Swinton και ο Timothée Chalamet βρέθηκαν στο κόκκινο χαλί των Καννών και η συνάντησή τους ήταν iconic
Η Tilda Swinton και ο Timothée Chalamet έλαμψαν στο κόκκινο χαλί των Καννών

Τι συμβαίνει όταν η Tilda Swinton και ο Timothée Chalamet ενώνουν τις δυνάμεις τους; Ένα στιλάτο ζευγάρι φτιαγμένο στον παράδεισο. Στην πρεμιέρα του Wes Anderson για την ταινία The French Dispatch στο Φεστιβάλ των Καννών, οι πρωταγωνιστές Timothée Chalamet και Tilda Swinton βρέθηκαν στο κόκκινο χαλί μαζί και ήταν και οι δύο εντυπωσιακοί. Οι δύο ηθοποιοί και γνωστά είδωλα της μόδας έχουν προηγουμένως γράψει ιστορία με τα looks τους στο κόκκινο χαλί ο καθένας ξεχωριστά, και τώρα πόζαραν αγκαλιασμένοι σε μια εμβληματική red carpet στιγμή. 

jenny.gr

Η Swinton επέλεξε ένα color blocking σύνολο από τον Haider Ackermann - έναν από τους πιο συνηθισμένους συνεργάτες του Chalamet - που περιελάμβανε ένα ροζ σατέν μπολερό και τοπ, σε συνδυασμό με μια πορτοκαλί φούστα που αγκάλιαζε το σώμα και άγγιζε το πάτωμα. Δύο μανίκια φτιαγμένα από παγιέτες σε πράσινη απόχρωση τύλιγαν τα χέρια της.

Όσο για το Chalamet, επέλεξε από πάνω ασήμι. Το μεταλλικό κοστούμι του Tom Ford με άσπρο πουκάμισο και λευκές μπότες με τακούνια τον έκαναν να ξεχωρίσει.

Το iconic duo πόζαρε αγακαλιασμένο ενώ εκείνος ακούμπησε το κεφάλι του στον ώμο της.

Δείτε ακόμη: 14 διάσημοι που έκαναν το εμβόλιο κατά της Covid-19

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.