CELEBRITIES

Hilary Duff: Οι συγκλονιστικές εικόνες από τον τοκετό της στο σπίτι


The Jennettes

14 Ιουλίου 2021

Hilary Duff: Οι συγκλονιστικές εικόνες από τον τοκετό της στο σπίτι

Η Hilary Duff μοιράζεται με τους ακολούθους της μερικές πολύ προσωπικές στιγμές από τον τοκετό στο σπίτι της κόρης της, Mae. Την Τρίτη, η ηθοποιός με μία ανάρτηση στο Instagram ανέβασε μερικές φωτογραφίες από την άφιξη της Mae στον κόσμο και ευχαρίστησε το «σύστημα υποστήριξης» της που βοήθησε να συμβούν όλα όπως ήθελε. Η Duff και ο σύζυγός της, Matthew Koma, καλωσόρισαν το δεύτερο παιδί τους στις 24 Μαρτίου, επιλέγοντας να γεννήσουν τη μικρή στο σπίτι μέσα στο νερό. 

«Νιώθω έτοιμη να μοιραστώ μερικές φωτογραφίες από την ημέρα γέννησης της Mae Mae !!! Για να νιώσω ασφαλής κατά τη γέννηση και να φτάσω εκεί που έπρεπε να πάω, είναι σημαντικό ότι είχα  το σωστό σύστημα υποστήριξης. Τον τέλειο χώρο, την έλλειψη πίεσης, χιούμορ, ηρεμία και ανθρώπους που υποστηρίζουν τη δύναμή μου», έγραψε η Duff στη λεζάντα. 

Η μητέρα τριών πλέον παιδιών συνέχισε ευχαριστώντας τον σύζυγο της, τη συμπρωταγωνίστρια της στο «Younger» και μαία της, τη Molly Bernard και τη μητέρα της που ήταν εκεί για να δει από κοντά τη γέννηση του νεότερου εγγονιού της.

«Ο σύζυγός μου είναι ο πιο ήρεμος και η άγκυρα μου στο δωμάτιο όταν νιώθω σαν να ανεβαίνω στους τοίχους και η μικρή μου Molly είναι μια εξαιρετική μαία που έμεινε μαζί μου όταν έπρεπε να είμαι ακίνητη και ήσυχη. Απόλαυσε ιδιαίτερα το γεγονός ότι καθόμουν σε doggy puddle pads όταν έσπασαν τα νερά μου 🤣 Η μαμά μου ήταν εκεί για να φτιάξει όλα τα σνακ και να παρακολουθήσει με ένα μεγάλο νευρικό χαμόγελο το μωρό της της φέρνει μια νέα εγγονή στη γη. Η βοήθεια που είχα για την στήριξη των άλλων παιδιών μου, ενώ εγώ δεν ήμουν ικανή, ήταν ίσως η πιο ανακουφιστική σκέψη από όλες. Όλοι έπρεπε να βοηθήσουν. Για πάντα lol», συνέχισε.

Ενώ μετά πρόσθεσε, «Αυτή είναι πολύ σκληρή δουλειά ... κάθε τρόπος που μια γυναίκα φέρνει ένα μωρό στον κόσμο. Από την εγκυμοσύνη, τις τομές, τις γεννήσεις στο νοσοκομείο ή στο σπίτι, το ταξίδι του θηλασμού και το μεγάλωμα αυτών των μικρών όντων, την ευθύνη να στέκονται γεμάτα αυτοπεποίθηση, ευγενικοί πολίτες του κόσμου. Σε απορροφά τελείως. Μια κουραστική, μαγική, θαυμαστή περιπέτεια… Γι 'αυτό ενθαρρύνετε τις παντοδύναμες μητέρες. Κάνουν τα βουνά να κινούνται καθημερινά ♥».

Η Duff και ο  Koma είναι επίσης γονείς μίας 2χρονης κόρης, της Banks και του Luca, του 8χρονου γιου της  Duff με τον πρώην σύζυγο της Mike Comrie.

Δείτε ακόμη: Όμορφες φωτογραφίες γέννησης

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.