CELEBRITIES

Βασίλισσα Ελισάβετ-Πρίγκιπας Φίλιππος: Η «κρυφή συμφωνία» που έκαναν πριν από τον θάνατό του


The Jennettes

19 Ιουλίου 2021

Βασίλισσα Ελισάβετ-Πρίγκιπας Φίλιππος: Η «κρυφή συμφωνία» που έκαναν πριν από τον θάνατό του
Η βασίλισσα Ελισάβετ τηρεί μια υπόσχεση που έδωσε στον αείμνηστο σύζυγό της, πρίγκιπα Φίλιππο, που σχετίζεται με τη ζωή μετά το θάνατό του. 

Η βασίλισσα Ελισάβετ τηρεί μια υπόσχεση που έδωσε στον αείμνηστο σύζυγό της, πρίγκιπα Φίλιππο, που σχετίζεται με τη ζωή μετά το θάνατό του. 

Σύμφωνα με τον βασιλικό αρθρογράφο της Daily Mail, Richard Kay, το γεγονός ότι η βασίλισσα φάνηκε να έχει τόσο καλή διάθεση κατά τις πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις της, είναι το άμεσο αποτέλεσμα μιας «κρυφής» συμφωνίας που είχαν με τον Φίλιππο πριν από χρόνια.

«Οι δύο συζητούσαν συχνά για το πώς θα αντιμετώπιζαν την απουσία του αλλουνού από το πλευρό τους, και κατέληξαν σε αυτό: όποιος έμενε πίσω πρέπει να θρηνήσει, αλλά όχι για πολύ καιρό, και να απολαύσει όσο έμεινε από τη ζωή του», έγραψε σε πρόσφατη στήλη.

jenny.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες, η βασίλισσα ήταν επίσης πολύ χαρούμενη που οι περιορισμοί εξαιτίας της πανδημίας διευκολύνονται στην Αγγλία, καθώς αυτό της επέτρεψε να παρευρεθεί ξανά σε περισσότερες προσωπικές δεσμεύσεις, συμπεριλαμβανομένης της συνόδου κορυφής της G7 στην Κορνουάλη και μιας τροποποιημένης γιορτής Trooping the Color

Όσο σκληρό κι αν ήταν το lockdown για την βασίλισσα, ωστόσο, ο Kay επισημαίνει ότι της επέτρεψε να περάσει περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τον Φίλιππο τους μήνες που οδήγησαν στο θάνατό του, κάτι που διαφορετικά δεν θα έκανε.

«Ο Covid άλλαξε τα πάντα, αλλά, ουσιαστικά, έφερε ένα απροσδόκητο "δώρο" στο ότι εκείνη και ο Φίλιππος ήταν μαζί για τους τελευταίους 13 μήνες της ζωής του», έγραψε.

Ένα από τα γεγονότα που η βασίλισσα φέρεται να ήταν πολύ ενθουσιασμένη να παρευρεθεί, καθώς οι περιορισμοί Covid έχουν μειωθεί, είναι το Royal Ascot. Η εκδήλωση είναι γνωστή αγαπημένη της οικογένειας, η οποία είχε δια βίου πάθος για τα άλογα.

«Όλα βοήθησαν να της ανυψώσουν το ηθικό», ανέφερε μια πηγή για τον αντίκτυπο που είχε η τελευταία ημέρα του Royal Ascot στη βασίλισσα. «Της λείπει ο πρίγκιπας Φίλιππος, αλλά ήταν προετοιμασμένη για το θάνατό του. Η φροντίδα για κάποιον του οποίου η υγεία είναι σε παρακμή είναι πάντα κουραστική και είμαι σίγουρος ότι δεν ήταν διαφορετικό για την Αυτού Μεγαλειότητα».

Δείτε ακόμη: Οι πιο όμορφες στιγμές του πρίγκιπα Φιλίππου και της βασίλισσας Ελισάβετ

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.