CELEBRITIES

«Είμαι άραγε αρκετά καλή μαμά;»: Η Gigi Hadid στην πιο ειλικρινή της συνέντευξη


The Jennettes

19 Ιουλίου 2021

«Είμαι άραγε αρκετά καλή μαμά;»: Η Gigi Hadid στην πιο ειλικρινή της συνέντευξη

Το διάσημο supermodel έκανε πρόσφατα μια βαθιά εξομολόγηση για όλες τις ανησυχίες που έχει γύρω από τη μητρότητα και το αν είναι η ίδια αρκετά καλή μαμά στην πιο ειλικρινή συνέντευξη που έχει δώσει ποτέ.  

H Gigi Hadid πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο του Harper's BAZAAR του Αυγούστου, και μοιράζεται με το κοινό τα πιο ειλικρινή της συναισθήματα για τη μητρότητα και το πώς είναι να είναι παράλληλα, μαμά, σύντροφος και full- time model.

Από τις ημέρες της καραντίνας όπου περνούσε τον χρόνο της στη φάρμα της μητέρας της στην Pennsylvania με τον Zayn Malik και την κόρη τους, Khai μέχρι την νέα τους καθημερινότητα, η Hadid εξομολογείται πως διανύει την καλύτερη αλλά και πιο αγχωτική περίοδο της ζωής της. 

Μεταξύ άλλων, το διάσημο μοντέλο μίλησε για τις ανησυχίες της ως νέα μαμά, αποκαλύπτοντας πως υπάρχουν μέρες που αναρωτιέται αν είναι πράγματι καλή στον ρόλο της. Όταν κάνει την αυτοκριτική της μάλιστα, η ίδια εκτονώνεται μέσα από την τέχνη ή τη συγγραφή, όπως εξομολογείται στη συνέντευξή της.  

«Δεν θέλω να νιώθω ενοχές επειδή αισθάνομαι έτσι. Μου αρέσει να κρατάω ημερολόγιο με τις καλύτερες στιγμές της καθημερινότητας μαζί με την κόρη μου, αυτο με βοηθάει να χειρίζομαι καλύτερα το άγχος από τους πολλαπλούς ρόλους που έχω».

Δείτε ακόμη: Η μητρότητα μέσα από 8 αστείες εικόνες 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS