CELEBRITIES

Hilaria Baldwin: Απαντά στους ισχυρισμούς ότι το μωρό δεν είναι δικό της λόγω του πιο «σκούρου» δέρματος της


The Jennettes

22 Ιουλίου 2021

Hilaria Baldwin: Απαντά στους ισχυρισμούς ότι το μωρό δεν είναι δικό της λόγω του πιο «σκούρου» δέρματος της
Η Hilaria μοιράζεται έξι παιδιά με τον σύζυγό της, Alec Baldwin, την Carmen, 7 ετών, τον Leonardo, 6 ετών, τον Rafael, 4 ετών, τον Romeo, 3 ετών, τον Eduardo, 10 μηνών και τη Lucia, 4 μηνών. Σε μια ανάρτηση στις ιστορίες της στο Instagram την Τετάρτη 21 Ιουλίου, η Hilaria απάντησε στους ισχυρισμούς ότι δεν είναι η βιολογική μητέρα των παιδιών της λόγω του πιο ανοιχτού χρώματος του δέρματος τους. «Ξέρω, ξέρω, ντετέκτιβ. Το δέρμα μου είναι πιο σκούρο από των παιδιών μου. Ναι, είναι δικά μου. Προσπαθήστε να συμβιβαστείτε με αυτήν την ιδέα», έγραψε σε μία φωτογραφία της με τη Lucia.  

Η Hilaria Baldwin μοιράζεται έξι παιδιά με τον σύζυγό της, Alec Baldwin, την Carmen, 7 ετών, τον Leonardo, 6 ετών, τον Rafael, 4 ετών, τον Romeo, 3 ετών, τον Eduardo, 10 μηνών και τη Lucia, 4 μηνών. Σε μια ανάρτηση στις ιστορίες της στο Instagram την Τετάρτη 21 Ιουλίου, η Hilaria απάντησε στους ισχυρισμούς ότι δεν είναι η βιολογική μητέρα των παιδιών της λόγω του πιο ανοιχτού χρώματος του δέρματος τους. «Ξέρω, ξέρω, ντετέκτιβ. Το δέρμα μου είναι πιο σκούρο από των παιδιών μου. Ναι, είναι δικά μου. Προσπαθήστε να συμβιβαστείτε με αυτήν την ιδέα», έγραψε σε μία φωτογραφία της με τη Lucia.  

Ο Alec, που έχει επίσης μία κόρη με την πρώην σύζυγό του Kim Basinger , την 25χρονη Ireland , απάντησε στις φήμες ότι η Hilaria δεν είναι βιολογική μητέρα της Lucia, η οποία γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας τον Μάρτιο, μόλις πέντε μήνες μετά την γέννηση του Eduardo. «Πιστεύω ότι οι άνθρωποι πρέπει απλώς να πουν  «Συγχαρητήρια» ή να σκάσουν. Απλά αυτό», απάντησε ο Alec σε έναν χρήστη του Instagram που σχολίασε ότι η πρώτη αντίδραση του στα νέα για το μωρό ήταν «Ωχ, όχι!». 

Ο Alec απάντησε και σε έναν άλλο χρήστη του Instagram που ρώτησε αν η Lucia ήταν το «προϊόν μιας εξωσυζυγικής σχέσης». Ο χρήστης έγραψε, «Ποια είναι η μητέρα; Δεν ήταν έγκυος. Γέννησε πριν από έξι μήνες. Αν ήταν παρένθετη, απλώς πείτε το. Αν το μωρό υιοθετήθηκε, πείτε το. Εάν το μωρό ήταν προϊόν μιας εξωσυζυγικής σχέσεις και έχετε αποφασίσει να το μεγαλώσετε με τη γυναίκα σας, απλώς πείτε το. Εάν δεν θέλετε να πείτε τίποτα - γιατί δεν σταματάτε και οι δύο συνεχώς να το δημοσιεύετε; Μεγαλώστε τα παιδιά σας ιδιωτικά».

Σε απάντηση, ο Alec σχολίασε, «Σκάσε. Κοίτα τη δουλειά σου», ενώ αποκάλεσε τον χρήστη «όχι πολύ έξυπνο». 

Μετά τη γέννηση της Lucia, η Hilaria απάντησε έμμεσα στις κριτικές με ένα απόσπασμα του Haim G. Ginott στο Instagram της. «Έχω καταλήξει στο τρομακτικό συμπέρασμα ότι είμαι το αποφασιστικό στοιχείο. Είναι η προσωπική μου προσέγγιση που δημιουργεί το κλίμα. Είναι η καθημερινή μου διάθεση που κάνει τον καιρό. Έχω τεράστια δύναμη για να κάνω τη ζωή άθλια ή χαρούμενη. Μπορώ να γίνω εργαλείο βασανισμού ή έμπνευσης, μπορώ να ταπεινώνομαι ή να κάνω χιούμορ, να πληγώσω ή να θεραπεύσω». 

Το απόσπασμα συνέχισε, «Σε όλες τις καταστάσεις, είναι η απάντησή μου που αποφασίζει εάν μια κρίση κλιμακώνεται ή αποκλιμακώνεται και αν ένα άτομο είναι εξανθρωπισμένο ή απάνθρωπο. Αν αντιμετωπίζουμε τους ανθρώπους όπως είναι, θα τους κάνουμε χειρότερους. Αν αντιμετωπίζουμε τους ανθρώπους όπως θα έπρεπε να είναι, θα τους βοηθήσουμε να γίνουν αυτοί που είναι σε θέση να γίνουν». Η Hilaria σημείωσε στην ανάρτηση, «Πάμε ψηλά…».

Η Hilaria και ο Alec παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2012. Πριν από τη σχέση του με τη Hilaria, ο Alec ήταν παντρεμένος με την Basinger από το 1993 έως το 2002.
 

Δείτε ακόμη: Η κόρη του Alec Baldwin και της Kim Basinger εμφανίζεται ολόγυμνη

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.