CELEBRITIES

Jennifer Lopez - Ben Affleck: H πρώτη τους φωτογραφία αγκαλιά στο Instagram


The Jennettes

24 Ιουλίου 2021

Jennifer Lopez - Ben Affleck: H πρώτη τους φωτογραφία αγκαλιά στο Instagram
H πρώτη φωτογραφία της Jennifer Lopez και του Ben Affleck στο Instagram

H πρώτη κοινή φωτογραφία του Ben Affleck και της Jennifer Lopez είναι γεγονός.
Με αφορμή τα γενέθλια της Leah Remini, πολύ καλής φίλης της τραγουδίστριας, οι δυο τους φωτογραφήθηκαν μαζί αγκαλιάσμένοι και το μοιράστηκαν στο Instagram.

Η ηθοποιός μοιράστηκε φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων της και σε μία από αυτές ήταν και οι Bennifer. Σε ασπρόμαυρο φίλτρο βλέπουμε τον Ben Affleck να ποζάρει ανάμεσα στις δύο γυναίκες.

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck είναι και πάλι μαζί από τον Απρίλιο του 2021, μετά από 17 χρόνια και φαίνεται ότι διανύουν μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο. Αυτό ήρθε να επιβεβαιώσει πηγή που μίλησε στο People και αποκάλυψε ότι αισθάνονται τυχεροί που τους δόθηκε μια «δεύτερη ευκαιρία». Η πηγή σημείωσε επίσης ότι η 51χρονη τραγουδίστρια και ο 48χρονος star του Justice League είναι «η αγάπη της ζωής ο ενός του άλλου».

Η ίδια η Jennifer Lopez έδωσε την πρώτη της συνέντευξη από την ημέρα που ξεκίνησε τη νέα της ζωή, έχοντας στον πλευρό της τον Ben Affleck. Μιλώντας στη Zane Lowe, αποκάλυψε ότι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

«Είμαι απίστευτα χαρούμενη», δήλωσε. «Ξέρω πως ο κόσμος αναρωτιέται διαρκώς. "Πώς είσαι; Τι συμβαίνει; Είσαι εντάξει;" Ε αυτό είναι. Ποτέ δεν ήμουν καλύτερα. Και θέλω να ξέρουν οι άνθρωποι που με νοιάζονται, γιατί κι εγώ τους νοιάζομαι, ότι είμαι σε ένα σημείο στη ζωή μου που περνάω μία χαρά μόνη μου. Και πιστεύω πως όταν φτάσεις σε αυτό το σημείο, σου συμβαίνουν απίστευτα πράγματα που ποτέ δεν πίστευες ότι θα σου ξανασυμβούν. Εκεί βρίσκομαι, λοιπόν. Και λατρεύω αυτήν την αγάπη που δέχομαι τώρα και όλες τις καλές ευχές. Και θέλω να το ξέρουν όλοι πως είναι η καλύτερη εποχή. Η καλύτερη φάση της ζωής μου».

Δείτε ακόμη: Τα τατουάζ των celebrities

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.