CELEBRITIES

Bill Gates - Melinda French: Οριστικοποιήθηκε ένα από τα ακριβότερα διαζύγια της ιστορίας


The Jennettes

3 Αυγούστου 2021

Bill και Melinda Gates
Το διαζύγιο των Bill Gates και Melinda French οριστικοποιήθηκε. Οι πάμπλουτοι συνιδρυτές ενός από τα μεγαλύτερα φιλανθρωπικά ιδρύματα του κόσμου τραβούν κι επίσημα χωριστούς δρόμους.

Το διαζύγιο των Bill Gates και Melinda French οριστικοποιήθηκε. Οι πάμπλουτοι συνιδρυτές ενός από τα μεγαλύτερα φιλανθρωπικά ιδρύματα του κόσμου τραβούν κι επίσημα χωριστούς δρόμους.

Το πρώην ζευγάρι έκανε αίτηση διαζυγίου στις 3 Μαΐου, έπειτα από 27 χρόνια γάμου, όμως δεσμεύθηκε να συνεχίσει το φιλανθρωπικό του έργο. Είχαν, μάλιστα, και συναινετικό σχέδιο για το διαμοιρασμό της περιουσίας τους.

Δεν έχουν αποκαλυφθεί λεπτομέρειες, καθώς το επίσημο δικαστικό έγγραφο δεν αποκαλύπτει τα οικονομικά τους ζητήματα. Το μόνο που ανέφερε, ήταν πως οι πρώην σύζυγοι θα πρέπει να ακολουθήσουν όσα όρισε το συμβόλαιο που είχαν υπογράψει ενώ ήταν ακόμη παντρεμένοι, σχετικά με το τι θα γινόταν σε περίπτωση χωρισμού.

Το Bill & Melinda Gates Foundation που έχει την έδρα του στο Seattle, έχει γίνει μία από τις μεγαλύτερες και πιο επιδραστικές δυνάμεις στο χώρο της παγκόσμιας υγείας, ξοδεύοντας περισσότερα από 50 δισεκατομμύρια δολάρια μέσα σε 20 χρόνια για την αντιμετώπιση της φτώχειας και των ασθενειών.

Έχει ξεκινήσει προγράμματα για την ελονοσία, τον εμβολιασμό κατά της πολιομυελίτιδας, την επαρκή σίτιση των παιδιών. Μόλις πέρσι, διέθεσε 1,75 δισ. στη μάχη κατά της πανδημίας.


Δείτε ακόμη: 10 celebrities που δεν γνώριζες ότι ανήκουν στην LGBTQ+ κοινότητα


 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.