CELEBRITIES

H Michelle Obama γιόρτασε τα 60α γενέθλια του Barack με μια σπάνια οικογενειακή φωτογραφία


The Jennettes

5 Αυγούστου 2021

H Michelle Obama γιόρτασε τα 60α γενέθλια του Barack με μια σπάνια οικογενειακή φωτογραφία
H Michele Obama γιόρτασε τα 60α γενέθλια του Barack με μια σπάνια οικογενειακή φωτογραφία

Χρόνια πολλά, Πρόεδρε Obama! Ο πρώην POTUS έγινε 60 ετών την Τετάρτη και έλαβε ένα μήνυμα αγάπης από τη σύζυγό του, Μισέλ Ομπάμα. Η πρώην πρώτη κυρία και συγγραφέας γιόρτασε τον σύζυγό της μοιράζοντας ένα συγκινητικό μήνυμα και μια σπάνια οικογενειακή φωτογραφία στα κοινωνικά μέσα. Η ειλικρινής και απλή φωτογραφία δείχνει το ζευγάρι καθώς και τις κόρες τους, τη Σάσα, 20 ετών και τη Μάλια, 23, να χαμογελούν.

«Από όλα τα επιτεύγματά σου, ξέρω ότι το να είσαι ένας παρών και αγαπητός πατέρας, για τα κορίτσια μας είναι πάνω από όλα», έγραψε η 57χρονη στο Twitter και το Instagram της. «Σας ευχαριστώ που δεν αφήσες ποτέ το βάρος του κόσμου να εμποδίσει να είσαι ένας υπέροχος σύζυγος και πατέρας. Χαρούμενα 60α γενέθλια. "

Ο συγγραφέας της γης της επαγγελίας είναι υποστηρικτικός σε οτιδήποτε μπορούν να κάνουν οι κόρες του. Για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του στο The Late Late Show με τον James Corden τον Μάιο, ο Ομπάμα αποκάλυψε ότι τα παιδιά του πιθανότατα δεν θα ακολουθήσουν τα βήματά του στην πολιτική και είναι εντάξει με αυτό.

Υπήρχαν σχέδια για ένα μεγάλο party γενεθλίων με εκατοντάδες καλεσμένους στο Martha’s Vineyard, συμπεριλαμβανομένου του σημερινού προέδρου Joe Biden. Αλλά λόγω της αύξησης των κρουσμάτων Covid-19, το πάρτι φέρεται να έχει περιοριστεί μόνο σε στενή οικογένεια και φίλους, ιδίως μετά την κατακραυγή που δέχτηκε

Αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον καλύτερο φίλο του να γιορτάσει την ιδιαίτερη ημέρα. Ο Πρόεδρος Biden έστειλε στο Twitter ένα μήνυμα στον Obama που έλεγε: «Είμαι περήφανος που σε αποκαλώ αδελφό και φίλο - και είμαι ευγνώμων για την ανιδιοτελή υπηρεσία σου σε αυτό το έθνος».

Δείτε ακόμη:Οι 6 πιο αμήχανες στιγμές των royal

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.