CELEBRITIES

William και Kate: Κάνουν διακοπές στον αγαπημένο προορισμό της Diana


The Jennettes

5 Αυγούστου 2021

William και Kate: Κάνουν διακοπές στον αγαπημένο προορισμό της Diana
William και Kate: Κάνουν διακοπές στον αγαπημένο προορισμό της Diana

O William, η Κate, ο George, η Charlotte και ο μικρός Louis απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και μάλιστα αποφάσισαν να επιστρέψουν στην Κορνουάλη και να μείνουν στα Νησιά Σίλι. Ο συγκεκριμένος ταξιδιωτικός προορισμός δεν προκαλεί έκπληξη.

Η πανδημία, ο κορωνοϊός αλλά και τα περιοριστικά μέτρα μπορεί να αυστηρά στη Βρετανία αλλά η βασιλική οικογένεια αποφάσισε για λίγο να κάνει μια απόδραση καθώς αυτή η χρονιά ήταν αρκετά δύσκολη για εκείνους τόσο λόγω της έντασης που δημιουργήθηκε με τον Harry και την Μeghan όσο όμως και τον θάνατο του πρίγκιπα Φιλίππου.

Με τα νησιά Σίλι υπάρχει ένας ιδιαίτερα συναισθηματικός δεσμός αφού αυτό το μέρος επέλεγε ο πρίγκιπας William το 1989, παρέα με τη μητέρα του Diana και τον πατέρα του Κάρoλο και με τον μικρό αδερφό του Ηarry που τότε ήταν 5 χρονών. 

O μελλοντικός βασιλιάς William ίσως επιλέξουν τα νησιά Σίλι ως τον αγαπημένο καλοκαιρινό τους προορισμό όπως και η μητερα του, Diana. Άλλωστε έχουν ζήσει εκεί τα ωραιότερα καλοκαίρια τους και έχει κρατήσει όπως φαίνεται τις πιο γλυκιές μνήμες.


Δείτε ακόμη: Η Kate Middleton συγκέντρωσε όλα τα φλας με ένα φόρεμα αξίας 60 ευρώ

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.