CELEBRITIES

H Charlize Theron με τη μητέρα της στα σοκάκια της Ύδρας


The Jennettes

10 Αυγούστου 2021

H Charlize Theron με τη μητέρα της στα σοκάκια της Ύδρας
H Charlize Theron με την μητέρα της στα σοκάκια της Ύδρας

H Charlize Theron φαίνεται ότι έχει αγαπήσει ιδιαίτερα την Ελλάδα και συνεχίζει να απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ύδρα. Μετά τη Μύκονο και την Πάρο, η αγαπημένη ηθοποιός μαζί με την παρέα της, βρέθηκαν στο όμορφο νησί της Ύδρας.

Όπως ήταν φυσικό ο φωτογραφικός φακός την κυνηγούσε και κατάφερε να έχει μερικά κλικς. Στις φωτογραφίες φαίνεται η Charlize με την μητέρα της να απολαμβάνει τη βόλτα της στα στα σοκάκια της Ύδρας ενώ δεν αρνήθηκε να ποζάρει για τους περαστικούς οι οποίοι την αναγνώρισαν.

Μαζί με τη μητέρα της, Γκέρτα έκαναν τη βόλτα τους στα στενάκια και έδειχναν πολύ ευδιάθετες. Μάλιστα, λίγες μέρες πριν, η Charlize γιόρτασε και τα γενέθλιά της πάνω στο πολυτελές της σκάφος, με ένα πάρτι και δεν παρέλειψε να κάνει μία ανάλογη ανάρτηση στο Instagram προκειμένου να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της για τις ευχές τους.

Δείτε την Charlize Theron με την μητέρα της στην Ύδρα:

Δείτε ακόμη:

H Charlize Theron κάνει την πιο sexy εμφάνισή της στο red carpet μέχρι σήμερα

Φωτογραφία: Getty Images

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.