CELEBRITIES

Η Christina Applegate διαγνώσθηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας, αλλά το αντιμετωπίζει με χιούμορ


The Jennettes

10 Αυγούστου 2021

Η Christina Applegate διαγνώσθηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας, αλλά το αντιμετωπίζει με χιούμορ
Η Christina Applegate διαγνώσθηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας, αλλά το αντιμετωπίζει με χιούμορ

Tην Christina Applegate την γνωρίσαμε μέσα από τους κωμικούς της ρόλους κατά κύριο λόγο καθώς έχει υποδυθεί την Kelly στο "Married with Children", την αντιπαθή αδερφή της Rachel στα Φιλαράκια και την Jen στην τελευταία της σειρά "Dead to Me".

Η 49χρονη ηθοποιός αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι διαγνώσθηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας και θέλησε με το μήνυμα της να δώσει κουράγιο σε όλους εκείνους που πάσχουν από την ίδια ασθένεια.

Η ίδια μάλιστα αντιμετωπίζει αυτή τη δύσκολη περίοδο για ακόμη μία φορά με το χαρακτηριστικό της χιούμορ. Η ίδια έγραψε: 

"Γεια σας φίλοι μου! Πριν από κάποιους μήνες διαγνώσθηκα με σκλήρυνση κατά πλάκας. Είναι ένα παράξενο ταξίδι. Όμως έχω στήριξη από ανθρώπους που γνωρίζω, οι οποίοι επίσης έχουν την ίδια ασθένεια. Είναι ένας δύσκολος δρόμος. Όμως, όπως γνωρίζουμε, ο δρόμος συνεχίζει. Μονο αν δεν τον εμποδίσει κάποιος μ@. Όπως ένας από τους φίλους μου που έχει σκλήρυνση είπε ξυπνάμε και κάνουμε την ενδεδειγμένη ενέργεια. Και αυτό κάνω. Γι'αυτό τώρα ζητώ να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μου όσο βιώνω αυτή την κατάσταση. Σας ευχαριστώ!."

Ακόμη, το 2008, η Applegate είχε διαγνωσθεί με καρκίνο του μαστού και υπεβλήθει σε διπλή μαστεκτομή. Σήμερα δοκιμάζεται για ακόμη μία φορά και εμείς ευχόμαστε να βγει νικήτρια! 

Φωτογραφία: Splash Ideal Images

Δείτε ακόμη:

10 διάσημοι καλλιτέχνες που «ανακαλύφθηκαν» με τον πιο απίστευτο τρόπο

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.