CELEBRITIES

Harry Styles - Olivia Wilde: Δεν χορταίνουμε να βλέπουμε τα matching outfits αυτού του ζευγαριού


The Jennettes

11 Αυγούστου 2021

Harry Styles - Olivia Wilde:  Δεν χορταίνουμε να βλέπουμε τα matching outfits αυτού του ζευγαριού
Harry Styles - Olivia Wilde: Δεν χορταίνουμε να βλέπουμε τα matching outfits του ζευγαριού

Η είδηση ότι ο Harry Styles και η φρεσκοχωρισμένη Οlivia Wlide είναι μαζί για τα περισσότερα ξένα μέσα ήταν πολύ ξαφνική. Από τότε οι φωτογράφοι τους κυνηγάνε για να απαθανατίσουν τις τρυφερές στιγμές του ερωτευμένου ζευγαριού και όλοι αναμένουν μία κοινή επίσημη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί. Οι δύο stars συνεργάζονται στην ταινία «Don't Worry Darling», την οποία σκηνοθετεί η Wilde και πρωταγωνιστεί ο Styles.

Σύμφωνα μάλιστα με τα μέσα, η 36χρονη ηθοποιός και ο 27χρονος μουσικός και ηθοποιός, είναι πολύ ερωτευμένοι ενώ δεν βλέπουν την ώρα για το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

 Η Olivia είναι μητέρα δύο παιδιών τα οποία απέκτησε με τον αρραβωνιαστικό της, Jason Sudeikis. Η σχέση τους διήρκησε 7 χρόνια, ενώ τον περασμένο Νοέμβριο ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους. 

Ο Styles και η Wlides είναι αχώριστοι και απολαμβάνουν να κάνουν πράγματα μαζί. Πρόσφατα, μάλιστα ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε να κάνουν βόλτα στο Los Feliz της Καλιφόρνια έπειτα από μία έξοδο σε γνωστό εστιατόριο. 

Η φωτογραφία δείχνει ότι κρατούσαν τα χέρια τους ενωμένα κατά τη διάρκεια της βόλτας τους και φαίνονταν χαλαροί και ευδιάθετοι. Εκτός όμως από αυτό το τόσο γλυκό στιγμιότυπο, ξεχωρίσαμε και το πόσο ταιριάζουν στιλιστικά. Και οι δύο είχαν λευκά tops, σκισμένα τζιν και φορούσαν αθλητικά παπούτσια. Για εμάς είναι ένα από τα πιο stylish ζευγάρια του Hollywood!

Δείτε ακόμη:

Οι 6 πιο αμήχανες στιγμές των royals

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.