CELEBRITIES

Τελικά, ο David Schwimmer δεν είναι ο «αστακός» της Jennifer Aniston


The Jennettes

12 Αυγούστου 2021

Τελικά, ο David Schwimmer δεν είναι ο «αστακός» της  Jennifer Aniston

Δεκαεπτά χρόνια μετά την τηλεοπτική τους σχέση, ο David Schwimmer και η Jennifer Aniston μας έκαναν να πιστεύουμε ότι υπάρχει πραγματικός έρωτας και ο ένας είναι ο «αστακός» του άλλου. Τελικά, όσο ξαφνικά μας έδωσαν ελπίδα, τόσο απότομα μας την πήραν πίσω. 

Τη Δευτέρα, η tabloid Closer κυκλοφόρησε δημοσίευμα που ανέφερε ότι οι δυο τους «ήρθαν και πάλι κοντά», μετά το reunion των Friends. Η ιδέα ότι οι ηθοποιοί ήταν ζευγάρι και στην πραγματική ζωή, έγινε viral και τα social media «τρελάθηκαν» - μαζί τους κι εμείς. Ανυπομονούσαμε να δούμε την πιο iconic σχέση της μικρής οθόνης να περνά σε άλλο επίπεδο, ειδικά γνωρίζοντας πως πάντα υπήρχε «αυτό το κάτι» μεταξύ τους αλλά οι συγκυρίες δεν επέτρεψαν τίποτα.

Ο David Schwimmer μας «έκοψε τα φτερά» χωρίς να χάσει χρόνο. Ο εκπρόσωπός του έκανε επίσημη δήλωση στη The Sun, ανακοινώνοντας στο κοινό πως όλα είναι μόνο φήμες και η αλήθεια απέχει πολύ. 

Όσο κι αν αρνούνται να καταλήξουν μαζί, εμείς πάντα θα περιμένουμε.

πηγή φωτογραφίας Getty/Ideal Images

Δείτε ακόμη: 6 outfits της Jennifer Aniston από τα Friends που μπορούμε να φορέσουμε και σήμερα 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.