CELEBRITIES

O σύζυγoς της Nicole Kidman αντιδρά στις ερωτικές σκηνές της ακριβώς όπως θα έπρεπε


The Jennettes

12 Αυγούστου 2021

O σύζυγoς της Nicole Kidman αντιδρά στις ερωτικές σκηνές της ακριβώς όπως θα έπρεπε
O σύζυγoς της Nicole Kidman αντιδρά στις ερωτικές σκηνές ακριβώς όπως θα έπρεπε

Πολλές φορές όταν παρακολουθούμε μια ερωτική σκηνή σε κάποια ταινία αναρωτιόμαστε πώς θα νιώθουν οι σύντροφοι των πρωταγωνιστών, αν δηλαδή ζηλεύουν ή νιώθουν αμήχανα.

Δεν είναι περίεργο οι σύντροφοι ηθοποιών να ζηλεύουν τους συμπρωταγωνιστές τους όταν γυρίζεται κάποια ερωτική σκηνή αλλά σύμφωνα με την πρόσφατη συνέντευξη της  Nicole Kidman δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα στη δική της περίπτωση.

Ο συντροφός της Nicole και τραγουδιστής της country, Keith Urban, φαίνεται ότι δεν έχει κάποια συγκεκριμένη αντίδραση αφου γνωρίζει πολύ καλά ότι αυτό είναι μέρος της δουλειάς της. Η Kidman πρωταγωνιστεί στη σειρά "Nine Perfect Strangers" και όπως εξομολογήθηκε ο σύζυγός της δεν έχει κανένα πρόβλημα με τις ερωτικές της σκηνές.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

"Ο σύζυγός μου είναι καλλιτέχνης, συνεπώς καταλαβαίνει και επίσης δεν μπλέκεται. O Urban δεν διαβάζει κανένα σενάριο, δεν ξέρει πραγματικά τι συμβαίνει στο set, έχει τη δική του καριέρα στην οποία είναι απορροφημένος".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Keith Urban (@keithurban)

To ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε το 2006 και μαζί έχουν αποκτήσει δύο κόρες. Το πρώτο τους μέλημα είναι η οικογενειά τους. "Έχουμε ένα σύστημα, το οποίο λειτουργεί για να κρατήσουμε ενωμένη την οικογένειά μας", πρόσθεσε η αγαπημένη ηθοποιός.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.