CELEBRITIES

Γιατί ο Quentin Tarantino ορκίστηκε να μη δώσει ποτέ ούτε δολάριο στη μητέρα του;


The Jennettes

13 Αυγούστου 2021

quentin-tarantino.jpg
Λοιπόν, προσέχετε τι λέτε στα παιδιά σας, ειδικά για πράγματα που έχουν σημασία για εκείνα! Η μαμά του Quentin Tarantino, Connie Zastoupil, δεν το έκανε και τώρα πληρώνει τις συνέπειες. 

Λοιπόν, προσέχετε τι λέτε στα παιδιά σας, ειδικά για πράγματα που έχουν σημασία για εκείνα. Η μαμά του Quentin Tarantino, Connie Zastoupil, δεν το έκανε και τώρα πληρώνει τις συνέπειες. 

Πριν από λίγες ημέρες, ο 58χρονος σκηνοθέτης αποκάλυψε τον όρκο που πήρε ως παιδί να μην στηρίξει ποτέ την μητέρα του οικονομικά, αφού εκείνη με τη σειρά της δεν στήριξε τις φιλοδοξίες του κατά την παιδική του ηλικία. Μιλώντας σε ένα επεισόδιο του podcast «The Moment», ο Tarantino είπε ότι οι δάσκαλοί του είχαν θεώρησαν τότε την απόφασή του ως «μια προκλητική επαναστατική πράξη».

Ο ίδιος είχε μπλέξει σε μπελάδες και όταν η μαμά του το έμαθε άρχισε να τον μαλώνει λέγοντας, μεταξύ άλλων: «Ω, και παρεμπιπτόντως, αυτή η μικρή "συγγραφική καριέρα"... Αυτή η μικρή "συγγραφική καριέρα" που κάνεις; Αυτή η βλακεία τελείωσε».

tarantino.jpg

Όπως εξήγησε ο Tarantino «Όταν μου το είπε με αυτόν τον σαρκαστικό τόνο, γύρισα και της είπα, "Εντάξει κυρία μου, όταν όμως γίνω επιτυχημένος συγγραφέας δεν θα δεις ποτέ ούτε δολάριο από την επιτυχία μου. Δεν θα έχει σπίτι για σένα, ούτε διακοπές, ούτε μία Elvis Cadillac για τη μαμά. Δεν παίρνεις τίποτα. Γιατί το είπες"».

Όταν στην συνέχεια τον ρώτησαν αν κράτησε την υπόσχεσή του, ο σκηνοθέτης είπε, «Ναι. Τη βοήθησα σε ένα πρόβλημα που είχε με την εφορία, αλλά ούτε σπίτι, ούτε Cadillac, ούτε τίποτα». Και πρόσθεσε, «Αυτά που λέτε στα παιδιά σας έχουν συνέπειες. Θυμηθείτε ότι υπάρχουν συνέπειες για τον σαρκαστικό τόνο σας σχετικά με το τι έχει σημασία για εκείνα».

jenny.gr

Με τη σειρά της, η μαμά του σκηνοθέτη του «Pulp Fiction», Connie Zastoupil, απάντησε στις δηλώσεις του. Όπως είπε στο USA Today, ο γιος της έχει την αγάπη και την υποστήριξή της, όπως και να έχει. «Όσον αφορά τον γιο μου Quentin, τον υποστηρίζω, είμαι περήφανη για αυτόν και τον αγαπώ όπως και τη νέα οικογένειά του. Μου έδωσε μεγάλη χαρά το ότι χόρεψα στον γάμο του και όταν έλαβα τα νέα της γέννησης του εγγονού μου, Leo».

Quentin-Tarantino-with-Christopher-Waltz.jpg
Quentin-Tarantino-with-Christopher-Waltz

Πρόσθεσε ότι είναι εύκολο τα σχόλια ενός podcast να «πάρουν έκταση και να γίνουν viral χωρίς το πλήρες πλαίσιο τους» και ότι «δεν επιθυμεί να συμμετάσχει σε αυτήν την φρενίτιδα των μέσων».
 

Δείτε ακόμη: Quentin Tarantino - Daniella Pick 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.