CELEBRITIES

H JLo έκανε unfollow τον Alex Rodriguez αλλά εκείνος λέει μόνο τα καλύτερα


The Jennettes

18 Αυγούστου 2021

H JLo έκανε unfollow τον Alex Rodriguez αλλά εκείνος λέει μόνο τα καλύτερα
H JLO έκανε unfollow τον Alex Rodriguez αλλά εκείνος λέει μόνο τα καλύτερα

O χωρισμός  Lopez - Rodriguez είναι αναμφίβολα από τα πιο hot θέματα στο Hollywood και όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει να μας απασχολεί για πολύ ακόμη. Όσο οι φωτογραφίες της Λατίνας star και του Ben Affleck κατακλύζουν το feed μας στο Instagram, o Alex Rodriguez, εξακολουθεί να μιλάει για εκείνη με τα καλύτερα λόγια.

Στην τελευταία του συνέντευξή του στο Entertainment Tonight , ο ίδιος δήλωσε πως είναι ευγνώμων από την εμπειρία του αυτή και τόνισε μάλιστα πως είχε μία υπέροχη ζωή με την πρώην σύντροφό του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Rodriguez είπε τα εξής:

 "Eίχα πέντε χρόνια μιας απίστευτης ζωής και συντροφικότητας και φυσικά με τις κόρες μου μάθαμε τόσα πολλά". 

jenny.gr

Ο Rodriguez έχει δύο κόρες από τον προηγούμενο γάμο του και σημείωσε: "Είμαστε τόσο ευγνώμονες για τα τελευταία 5 χρόνια, πώς θα κάνουμε τα επόμενα 5 καλύτερα από τα μαθήματα που μάθαμε;". Ακόμη, ανέφερε πως είναι σε μία πολύ καλή φάση την περίοδο αυτή και ανυπομονεί να δει πώς θα εξελιχθούν τα παιδιά του.

jenny.gr

Αντίθετα, η  Lopez πριν από λίγες ημέρες τον έκανε unfollow και διέγραψε κοινές φωτογραφίες και μάλλον δείχνει ξεκάθαρα ότι έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή! 

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.