CELEBRITIES

Κόκκινο ολόσωμο μαγιό: Κάντο όπως η Penelope Cruz


The Jennettes

18 Αυγούστου 2021

Κόκκινο ολόσωμο μαγιό: Κάντο όπως η Penelope Cruz
H Penelope Cruz φόρεσε κόκκινο ολόσωμο μαγιό και εμείς κρατάμε σημειώσεις

Η Penelope Cruz ανήκει στην κατηγορία των ηθοποιών του Hollywood που διατηρούν χαμηλό προφίλ. Φροντίζει να μην απασχολεί με τα προσωπικά της και απολαμβάνει μια ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τη διάσημη ηθοποιό στην παραλία που ήταν μαζί με τον Javier Bardem και τα δύο παιδιά τους, Leo (10 χρονών) και Luna (7 ετών). Το διάσημο ζευγάρι κάνει διακοπές οικογενειακώς στην Ιταλία και ήταν σχεδόν αδύνατο να μην τους ανακαλύψει ο φωτογραφικός φακός.

Η Penelope Cruz φαίνεται να απολαβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές χωρίς ίχνος μακιγιάζ και είναι απλά τόσο εντυπωσιακή μέσα στην απλότητά της! Στα 47 της η Penelope Cruz διατηρεί ένα υπέροχο σώμα και κάνει τις σωστές στιλιστικές επιλογές ώστε να το αναδεικνύει όπως πρέπει. Η αγαπημένη ηθοποιός επέλεξε ένα κόκκινο ολόσωμο μαγιό με χρυσές λεπτομέρειες. 

Η 47χρονη star φόρεσε το ολόσωμο μαγιό και της ταίριαζε μοναδικά. Οι φωτογραφίες της έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και ένα είναι σίγουρο ότι παραμένει το ίδιο γοντευτική όσο μεγαλώνει!

Δείτε τις φωτογραφίες εδώ.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.