CELEBRITIES

O Eric Stonestreet του Modern Family αρραβωνιάστηκε με τη νοσοκόμα σύντροφό του


The Jennettes

23 Αυγούστου 2021

O Eric Stonestreet του Modern Family αρραβωνιάστηκε με τη νοσοκόμα σύντροφό του
O Eric Stonestreet από το Modern Family αρραβωνιάστηκε με τη νοσοκόμα σύντροφό του

Ο διάσημος ηθοποιός, Eric Stonestreet, που έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του Κάμερον στη σειρά Modern Family αρραβωνιάστηκε και ποζάρει με το μονόπετρο στο Instagram.

Ο Stonestreet είναι από τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες στην σειρά που παίζει ένα gay χαρακτήρα με πολλές αστείες ατάκες. Με χιουμοριστική διάθεση, ο ηθοποιός έγραψε στη λεζάντα: "θα βάλει τους ανθρώπους της να τηλεφωνήσουν στους δικούς μου”.

Ο 49χρονος ηθοποιός πόζαρε δίπλα στην αρραβωνιαστικιά του με την οποία σύμφωνα με τα ξένα μέσα έχει γνωριστεί σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση το 2016. Βέβαια, η σχέση τους έγινε γνωστή ένα χρόνο αργότερα το 2017 με τον βραβευμένο με Emmy ηθοποιό να δηλώνει για την συντροφό του:

"Είμαι ένα μεγάλο μωρό και με ηρεμεί. Είμαι στην τσίτα, μπορείς να το καταλάβεις σωστά;” είχε πει στην εκπομπή της Ellen DeGeneres και απευθυνόμενος στο κοινό είχε αναφωνήσει: "τι με κοιτάτε κυρία μου; Θα σας κανονίσει η νοσοκόμα κοπέλα μου”!

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.