CELEBRITIES

O Hugh Jackman, η μητέρα που τον εγκατέλειψε και η αγκαλιά της συγχώρεσης


The Jennettes

26 Αυγούστου 2021

O Hugh Jackman, η μητέρα που τον εγκατέλειψε και η αγκαλιά της συγχώρεσης

Ο Hugh Jackman ήταν μόλις οκτώ χρονών όταν η μητέρα του, Grace McNeil εγκατέλειψε τον ίδιο και την οικογένειά τους στην Αυστραλία, πηγαίνοντας στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

Ο 52χρονος ηθοποιός του Hollywood είχε περιγράψει παλαιότερα την απουσία της Grace ως "τραυματική" αλλά όπως φαίνεται, ο χρόνος επουλώνει όλες τις πληγές. Πριν λίγες ώρες, ο Jackman δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία αγκαλιά με τη γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο ενώ και οι δύο μοιράζονται το πιο αληθινό χαμόγελο. Ο ηθοποιός συνοδεύει μόνο με τη λέξη "Mum" την ανάρτηση και όπως φαίνεται, αυτό είναι αρκετό για να εκφράσει την συγχώρεσή του. 

Πολλοί ήταν οι followers που έσπευσαν να σχολιάσουν τη φωτογραφία: "Ma'am, έχεις μεγαλώσει έναν gentleman. Τον σεβασμό μου απέναντι και στους δυο σας". Ωστόσο, κάποιοι άλλοι απάντησαν πως στην πραγματικότητα μόνο ο πατέρας του ήταν εκείνος που τον μεγάλωσε. 

Ο Hugh Jackman πήγαινε στο δημοτικό όταν η μητέρα του τον εγκατέλειψε χωρίς να του πει ούτε αντίο. Επέστρεψε στην Αγγλία στα τέλη της δεκαετίας του 1970, αφήνοντας τον πατέρα του, Christopher Jackman να μεγαλώσει μόνος του τα παιδιά τους. Μετά τον χωρισμό του ζευγαριού, οι αδερφές του ηθοποιού, Zoe και Sonya, πήγαν να ζήσουν μαζί με τη μητέρα τους στο Ηνωμένο Βασίλειο ενώ ο Hugh έμεινε πίσω στο Sydney μαζί με τα αδέρφια του, Ian και Ralph. 

"Πίστευα πάντα πως θα γυρίσει πίσω αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ. Θυμάμαι πως έφυγε από το σπίτι με μια πετσέτα στο κεφάλι, λέγοντας ένα σκέτο αντίο. Μάλλον αυτός ήταν ο μοναδικός τρόπος για να το αποφασίσει. Ωστόσο, δεν πίστεψα ποτέ ότι η μητέρα μου δεν με αγάπησε", είχε αναφέρει παλαιότερα ο διάσημος ηθοποιός. Μετά τη φυγή της, ο ίδιος έβλεπε τη μητέρα του μία φορά τον χρόνο. 

Στα 43 του, ο Jackman δήλωσε σε συνέντευξή του πως μετά από χρόνια κατάφερε να κάνει ειρήνη μαζί της, συγχωρώντας τον τρόπο που έφυγε τότε και η παραπάνω φωτογραφία είναι η απόδειξη. 

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.