William-Kate και Harry-Meghan έγιναν πάλι κολλητοί, αλλά ποιος είναι ο πραγματικός λόγος της επανασύνδεσής τους;

Σύμφωνα με έναν βασιλικό εμπειρογνώμονα, η Meghan Markle, ο πρίγκιπας Harry, η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William κάνουν ό, τι καλύτερο μπορούν για να επανασυνδεθούν μετά από μερικούς πολύ δύσκολους μήνες.

Σε τι διαφέρει πραγματικά η Βασιλική Οικογένεια από τις υπόλοιπες; Στην ουσία, σε τίποτα. Όπως και όλες οι οικογένειες, έχει και αυτή τα σκαμπανεβάσματά της, τους τσακωμούς, τις παρεξηγήσεις και τα μυστικά της.

Σύμφωνα με έναν royal expert, η Meghan Markle, ο πρίγκιπας Harry, η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William κάνουν ό, τι καλύτερο μπορούν για να επανασυνδεθούν μεταξύ τους μετά από μερικούς πολύ δύσκολους μήνες.

«Γνωρίζω ότι οι τέσσερις μιλούν μεταξύ τους και κάνουν βιντεοκλήσεις μέσω του Zoom και του FaceTime», δήλωσε πρόσφατα ο Stewart Pearce στο Us Weekly. «Είναι πολύ κοντά μεταξύ τους».

Οι σχέσεις δεν ήταν εύκολες μεταξύ των δύο αδελφών και των συζύγων τους από τότε που οι δούκες του Sussex αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τα βασιλικά τους καθήκοντα στις αρχές του 2020. 

Οι φήμες για ρήξεις, δράματα και εντάσεις μεταξύ τους έκαναν το γύρο του κόσμου στα πρωτοσέλιδα, αλλά οι νέες αναφορές λένε ότι στην πραγματικότητα δεν υπάρχει μίσος μεταξύ τους.

Μάλιστα - σύμφωνα με τις αναφορές - η Kate και η Meghan έχουν έρθουν πιο κοντά από ποτέ μεταξύ τους, συνομιλούν καθώς η Kate μαγειρεύει δείπνο και ακόμη κυκλοφορούν φήμες ότι σχεδιάζουν να συνεργαστούν πάνω σε ένα project του Netflix!

Το ερώτημα που απασχολεί όλους είναι ένα: Πώς συνέβη ξαφνικά μια τέτοια μεταστροφή; Πώς από το να μη μιλούν καν μεταξύ τους για να ευχηθούν για τη γέννηση του δεύτερου παιδιού των Sussexes - την Lillibet Diana - φτάνουν στο να είναι μια μικρή χαρούμενη οικογένεια που συνομιλεί χαλαρά μέσω μιας κάμερας;

Ο φόβος ότι ο Harry και η Meghan θα αποκάλυπταν το όνομα εκείνου που έκανε ρατσιστικά σχόλια στο Παλάτι

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle σκέφτηκαν να μοιραστούν δημόσια το όνομα του ατόμου που έκανε ρατσιστικά σχόλια για το χρώμα του δέρματος του Archie, υποστηρίζει μια μη εξουσιοδοτημένη βιογραφία του ζευγαριού.

Στο Finding Freedom, οι σχολιαστές της βασιλικής οικογένειας Omid Scobie και Carolyn Durand, θυμούνται την αμφιλεγόμενη συνέντευξη του ζευγαριού στην Oprah Winfrey τον Μάρτιο, κατά την οποία η Meghan αποκάλυψε ότι υπήρχαν ανησυχίες μεταξύ της βασιλικής οικογένειας για το πόσο σκούρο μπορεί να ήταν το δέρμα του Archie.

Η Meghan δεν είπε στη Winfrey αν οι ανησυχίες εκφράστηκαν από ένα ή περισσότερα άτομα, ούτε ονόμασε το άτομο που έκανε το σχόλιο.

Όταν ρωτήθηκε ποιος έκανε τα σχόλια, η Meghan είπε ότι δεν θα αποκαλύψει την ταυτότητά του/της γιατί θα ήταν «πολύ βλαβερό για αυτόν/ην». Όμως ξεκαθάρισαν ότι δεν πρόκειται για την βασίλισσα Ελισάβετ, ούτε για τον πρίγκιπα Φίλιππο.

Αυτές οι αποκαλύψεις έκαναν τον πρίγκιπα William να σχολιάσει λίγες μέρες αργότερα ότι «δεν είμαστε μια ρατσιστική οικογένεια», ενώ σύμφωνα με αναφορές ήταν «έξαλλος» που προσωπικά θέματα της οικογένειας, βγήκαν δημόσια.

Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι αν όλα αυτά συνδέονται μεταξύ τους, ή η ξαφνική αγάπη που δείχνουν οι «πρωταγωνιστές» του Παλατιού είναι όντως μια προσπάθεια να αφήσουν πίσω τους ό,τι ειπώθηκε στο παρελθόν και να κοιτάξουν το μέλλον για το καλό όλων. Σίγουρα πάντως, ελπίζουμε να είναι το δεύτερο.

Δείτε ακόμη: Όταν η Kate Middleton επιλέγει casual chic σύνολα

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.