ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Φωτεινά χρώματα στα ρούχα και καπέλα που έχουν χτένες: 6 tips μόδας που χρησιμοποιεί η βασιλική οικογένεια


The Jennettes

26 Ιουλίου 2021

Φωτεινά χρώματα στα ρούχα και καπέλα που έχουν χτένες: 6 tips μόδας που χρησιμοποιεί η βασιλική οικογένεια
Για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, το να είναι στο προσκήνιο είναι αναπόφευκτο κομμάτι της ζωής τους, πράγμα που σημαίνει ότι όλες οι δημοσιές εμφανίσεις τους πρέπει είναι άψογες.

Για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, το να είναι στο προσκήνιο είναι αναπόφευκτο κομμάτι της ζωής τους, πράγμα που σημαίνει ότι όλες οι δημοσιές εμφανίσεις τους πρέπει είναι άψογες.

Ευτυχώς, υπάρχουν κάποια απλά fashion tips που διασφαλίζουν ότι οι γυναίκες της βασιλικής οικογένειας δεν χρειάζεται να ανησυχούν για το πώς θα τιθασεύσουν τα μακριά μαλλιά τους ή για το πώς θα περπατήσουν σε ψηλά τακούνια. 

6 από αυτά τα μυστικά ακολουθούν παρακάτω για τις ημέρες που χρειάζεστε λίγη βασιλική βοήθεια. 

1.    Καλσόν με αυτοκόλλητα pads στα πόδια

Ένας από τους βασικούς κανόνες του βασιλικού πρωτοκόλλου μόδας υπαγορεύει ότι οι γυναίκες μέλη της βασιλικής οικογένειας πρέπει να φορούν διάφανα καλσόν κατά τη διάρκεια των δημόσιων εμφανίσεων τους.

Ωστόσο, για να αποφευχθούν τυχόν ολισθήματα επάνω στα τακούνια, κάτι που θα καθιστούσε δυσκολότερο το περπάτημα, βασιλείς όπως η Kate Middleton χρησιμοποιούν καλσόν με μαξιλάρια σιλικόνης στο κάτω μέρος.

2.    Hairnets

Τα Hairnets είναι ένα άλλο hack που χρησιμοποιεί συχνά η Δούκισσα του Cambridge όταν πιάνει τα μαλλιά της σε ένα updo. Το φθηνό αυτό εργαλείο ομορφιάς, το οποίο μπορεί να διατηρήσει τα μαλλιά στη θέση τους για ώρες, διασφαλίζει ότι η Δούκισσα δεν χρειάζεται να ανησυχεί για τα μακριά μαλλιά της σε ημέρες με αέρα.

Η Kate εντοπίστηκε για πρώτη φορά με αυτό το χτένισμα τον Οκτώβριο του 2016, με τους fans να παρατηρούν ότι η Δούκισσα στηρίχθηκε ξανά σε αυτό στις 10 Ιουνίου 2018 κατά τη διάρκεια μίας επίδειξης πτήσης στο Buckingham Palace για τα 100α γενέθλια της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας, σύμφωνα με το Harper’s Bazaar.

3.    Φωτεινά χρώματα

Η Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ επιλέγει να φορά έντονα και φωτεινά χρώματα στις δημόσιες εμφανίσεις της. Αν και φαίνεται ότι η 95χρονη μονάρχης επιλέγει νέον χρώματα απλώς και μόνο επειδή της αρέσουν, ο κύριος λόγος που το κάνει στην πραγματικότητα είναι επειδή τα ζωηρά χρώματα την καθιστούν ορατή και την κάνουν να ξεχωρίζει ακόμη και μέσα στο πλήθος.

4.    Καπέλα με ενσωματωμένες χτένες

Είναι γνωστό ότι τα καπέλα αποτελούν απαραίτητο αξεσουάρ για ορισμένες περιστάσεις και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας θέλουν να διασφαλίσουν ότι θα παραμείνουν στη θέση τους καθ’όλη τη διάρκεια της δημόσιας παρουσίας τους ακόμη και την πιο θυελλώδη ημέρα. 

Για τον λόγο αυτό, τα περισσότερα βασιλικά καπέλα στηρίζονται στο κεφάλι με ενσωματωμένες χτένες ή λαστιχάκια.
«Όλα τα καπέλα μου είναι εξοπλισμένα με χτένες ή λαστιχάκια που κάθονται άνετα πίσω από τα αυτιά και κάτω από τα μαλλιά, οπότε δεν γίνονται ορατά», είπε στο Forbes η σχεδιάστρια Rosie Olivia.

5.    Μεγαλύτερο νούμερο παπούτσια 

Παρόλο που μπορεί να μοιάζει με στιλιστικό λάθος, υπάρχει ένας άλλος λόγος που οι γυναίκες μέλη της βασιλικής οικογένειας, συμπεριλαμβανομένης της Δούκισσας του Cambridge και της Meghan Markle, έχουν φωτογραφηθεί να φορούν παπούτσια ένα νούμερο μεγαλύτερα.

Σύμφωνα με την ειδικό μόδας, Harriet Davey, το να ανεβαίνεις ένα μέγεθος παπούτσι είναι ένα hack που χρησιμοποιείται από πολλές διασημότητες για να αποφεύγουν τις φουσκάλες και το πρήξιμο στα πόδια.

«Οι Celebs συχνά φορούν ένα μέγεθος, ή ακόμα και δύο, μεγαλύτερο στα παπούτσια σε μία εκδήλωση ή στο κόκκινο χαλί», δήλωσε η Davey στη The Sun, προσθέτοντας ότι τα πόδια αρχίζουν να διογκώνονται όταν στέκεσαι όρθιος για μεγάλο χρονικό διάστημα.

6.    Ζυγισμένες φούστες και φορέματα

Ένα από τα πιο συχνά fashion tips της βασιλικής οικογένειας είναι η ραφή μικρών βαρίδιων στα τελειώματα των φορεμάτων και των φουστών τους για να βεβαιωθούν ότι ο άνεμος δεν θα προκαλέσει κάποιο δυσάρεστο απρόοπτο.

Ο Stewart Parvin, ένας από τους couturiers της Βασίλισσας Ελισάβετ, είπε στη DailyMail ότι ράβει μικρά βάρη μολύβδου, που συνήθως χρησιμοποιούνται για κουρτίνες, στον ποδόγυρο της μονάρχη που αποτρέπουν την κίνηση της φούστας.
 

Δείτε ακόμη: Η βασίλισσα Ελισάβετ κατακτά το ρεκόρ παραμονής στον θρόνο του Ηνωμένου Βασιλείου

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.