UPDATE #NOW

Βασιλική Οικογένεια: Υπό έρευνα όλες οι πολιτικές «ποικιλομορφίας» στο Παλάτι


The Jennettes

22 Μαρτίου 2021

Βασιλική Οικογένεια: Υπό έρευνα όλες οι πολιτικές «ποικιλομορφίας» στο Παλάτι

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα Ανάκτορα του Buckingham θα εξετάσουν το ενδεχόμενο να διορίσουν κάποιον για να ηγηθεί των προσπαθειών τους για την ένταξη της ποικιλομορφίας.

Τα νέα έρχονται εβδομάδες αφότου ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, δήλωσαν στην Oprah Winfrey ότι ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας - όχι η βασίλισσα ή ο πρίγκιπας Φίλιππος - έθεσε το ζήτημα του πόσο «μαύρο» θα ήταν το αγέννητο παιδί τους.

Εκτιμάται ότι οι συνεργάτες θα κάνουν τις επόμενες δύο εβδομάδες ενέργειες που περιλαμβάνουν συνομιλίες με πλειάδα επιχειρήσεων και ατόμων για το πώς η μοναρχία μπορεί να βελτιωθεί στο ζήτημα της εκπροσώπησης.

Η κίνηση για τη βελτίωση της ποικιλομορφίας θα περιλαμβάνει εκπροσώπηση της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και ατόμων με ειδικές ανάγκες. Στόχος είναι να αναζητηθούν ανεξάρτητες απόψεις, προκειμένου να υπάρξει βελτίωση σε αυτό τον τομέα.

«Η ποικιλομορφία είναι ένα ζήτημα που έχει ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη στα Βασιλικά Νοικοκυριά», δήλωσε η βασιλική πηγή την Κυριακή. «Έχουμε εφαρμόσει τις πολιτικές, τις διαδικασίες και τα προγράμματα, αλλά δεν έχουμε δει την πρόοδο που θα θέλαμε όσον αφορά την εκπροσώπηση και πρέπει να γίνουν περισσότερα, μπορούμε πάντα να βελτιωθούμε».

«Η εργασία για να γίνει αυτό έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό και έρχεται με την πλήρη υποστήριξη της οικογένειας», πρόσθεσε η πηγή.

Όσον αφορά τις αναφορές που κυκλοφορούν σε πολλά μέσα ενημέρωσης του Ηνωμένου Βασιλείου ότι η βασιλική οικογένεια μπορεί να διορίσει έναν «υπεύθυνο της ποικιλομορφίας», η πηγή είπε ότι είναι «κάτι που πρέπει να εξεταστεί», αλλά είναι «πολύ νωρίς» για να ανακοινωθούν «συγκεκριμένα σχέδια».

«Εξετάζονται πολλά μέτρα. Σίγουρα η ιδέα κάποιου να ηγηθεί αυτού του έργου και να εξετάσει την ποικιλομορφία / ένταξη στα τρία νοικοκυριά είναι κάτι που πρέπει να ληφθεί υπόψη» , πρόσθεσε η πηγή.

Ο Harry και η Meghan μίλησαν επίσης για ρατσιστική κάλυψη στον βρετανικό τύπο κατά τη διάρκεια της συνέντευξής τους, ισχυρισμούς που οδήγησαν στην παραίτηση του υπεύθυνου της Βρετανικής Εταιρείας Συντακτών, αφού αρνήθηκε να αναγνωρίσει το πρόβλημα.

Την περασμένη εβδομάδα, ο πρίγκιπας William σε έξοδο του, είπε σε δημοσιογράφους ότι οι βασιλείς δεν είναι μια «ρατσιστική οικογένεια», ενώ οι σοβαροί ισχυρισμοί θα αντιμετωπιστούν από την οικογένεια ιδιωτικά. 

Ωστόσο, το Παλάτι προσέλαβε μια εξωτερική νομική εταιρεία για να διερευνήσει τους ισχυρισμούς ότι η Meghan εκφόβισε το βασιλικό προσωπικό.

Δείτε ακόμη:

9 ασυνήθιστες παραδόσεις για τα μωρά της βασιλικής οικογένειας που δεν γνωρίζαμε πως υπάρχουν (328315)

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr