CELEBRITIES

H Diane Kruger και o Norman Reedus αρραβωνιάστηκαν μετά από 5 χρόνια σχέσης και ένα παιδί


The Jennettes

27 Αυγούστου 2021

H Diane Kruger και o Norman Reedus αρραβωνιάστηκαν μετά από 5 χρόνια σχέσης και ένα παιδί
O Diane Kruger και η Norman Reedus αρραβωνιάστηκαν μετά από 5 χρόνια σχέσης

Η 45χρονη Diane Kruger και ο 52χρονος Norman Reedus είναι πλέον αρραβωνιασμένοι. Το διάσημο ζευγάρι έχει ήδη αποκτήσει μια κόρη και έπειτα από πέντε χρόνια σχέσης είπαν να κάνουν το επόμενο βήμα.

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στα γυρίσματα της ταινίας Sky το 2015 και είχαν ανακοινώσει ότι είναι μαζί δύο χρόνια μετά. Μάλιστα το 2018 η Kruger ήταν έγκυος κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ κινηματογράφου Καννών.

jenny.gr

Η Kruger γέννησε  το πρώτο της παιδί με τον Reedus, που είναι το δεύτερο παιδί του ηθοποιού, αφού έχει αποκτήσει και τον 21χρονο Mingus με την Helena Christensen -με την οποία τόσο αυτός όσο και η Kruger διατηρούν άριστες σχέσεις. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diane Kruger (@dianekruger)

Το ζευγάρι προσπαθεί να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με μοναδική εξαίρεση κάποια σποραδικά posts τους στο Instagram, στα οποία μοιράζονται την αγάπη που έχει ο ένας για τον άλλο. 

Δείτε ακόμη:

Πηγή φωτογραφίας: Getty Images
jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.