CELEBRITIES

Πέθανε ο ανιψιός της Sharon Stone – Η ανάρτηση της ηθοποιού στο Instagram


The Jennettes

27 Αυγούστου 2021

Πέθανε ο ανιψιός της Sharon Stone – Η ανάρτηση της ηθοποιού στο Instagram
Πέθανε ο ανιψιός της Sharon Stone – Το συγκινητικό video και τα τρυφερά λόγια της

Η αγαπημένη ηθoποιός, Sharon Stone, είχε κάνει μία ανάρτηση στο Instagram πριν από λίγες ημέρες και αποκάλυψε στους followers της πόσο δύσκολα περνάει εκείνη αλλά και η οικογένεια του ανιψιού της που νοσηλεύεται σοβαρά. Δυστυχώς όμως χθες ο μικρός River δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή. 

Η Sharon Stone έγραψε τις ημερομηνίες γέννησης και θανάτου του μόλις 11 μηνών ανιψιού της που πέθανε μετά από οργανική ανεπάρκεια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Η διάσημη ηθοποιός μοιράστηκε ένα συγκινητικό βίντεο για τον ανιψιό και βαφτισιμιό της για να τιμήσει τη μνήμη του. Πριν λίγες μέρες, η 63χρονη σταρ είχε ανεβάσει μια φωτογραφία του μικρού River από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν ζητώντας από τους fans της να προσευχηθούν για εκείνον. 

Πιο συγκεκριμένα, έκανε μία ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram και έγραψε:  «Ο ανιψιός μου και βαφτισιμιός μου, River Stone  διαγνώστηκε με πλήρη ανεπάρκεια οργάνων σήμερα. Παρακαλώ προσευχηθείτε για αυτόν. Χρειαζόμαστε ένα θαύμα».

H ίδια είναι στο πλευρό του και στηρίζει την οικογένεια του και δείχνει να κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να σωθεί! Στη φωτογραφία φαίνεται ο μικρός να είναι διασωληνωμένος. Η ηθοποιός θέλησε να επικοινωνήσει με το κοινό της τις δύσκολες στιγμές που βιώνει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

 

Δείτε ακόμη:

Το κομψό street style της Sharon Stone 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.