CELEBRITIES

Η Gigi Hadid μας δείχνει την υπέροχη κόρη της λίγο πριν τα πρώτα της γενέθλια


The Jennettes

1 Σεπτεμβρίου 2021

Η Gigi Hadid μας δείχνει την υπέροχη κόρη της λίγο πριν τα πρώτα της γενέθλια

Η Gigi Hadid πριν λίγες ώρες μοιράστηκε με το κοινό της στο Instagram μερικές τρυφερές φωτογραφίες εν όψει των πρώτων γενεθλίων της κόρης της, Khai. 

Το 26χρονο μοντέλο αποφάσισε να αποχαιρετήσει τον Αύγουστο με μερικές εκπλήξεις. Την τελευταία ημέρα του καλοκαιριού, δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες από την αγαπημένη της εποχή, προκαλώντας μας νοσταλγία για τις ημέρες που μόλις πέρασαν. Ανάμεσα στις λήψεις που επέλεξε, είναι και μερικές της αξιολάτρευτης Khai, η οποία θα γίνει ενός τον Σεπτέμβριο. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Η μικρή πρωταγωνιστεί ενώ βρίσκεται στην οικογενειακή φάρμα της μαμάς της στην Pennsylvania. Η φωτογραφία που κλέβει την παράσταση είναι ασπρόμαυρη και δείχνει τη Gigi αγκαλιά με τη μικρή στον δρόμο για να συναντήσουν τα άλογα της φάρμας. Στην αμέσως επόμενη που είναι επίσης ασπρόμαυρη, η Khai ποζάρει, δείχνοντας την ηλικία της, "11 months". Στη συνέχεια, πρωταγωνιστεί και ο μπαμπάς της, Zayn Malik, που κρατάει κόκκινες πιπεριές από τον κήπο τους. 

Η Gigi Hadid ανακοίνωσε τη γέννηση της Khai πέρσι, στις 23 Σεπτεμβρίου. Ο Zayn είχε καλωσορίσει στον κόσμο την κόρη του, γράφοντας στο Twitter: «Η αγάπη που νιώθω γι΄αυτό το μικροσκοπικό άσμα είναι πέρα από τη λογική. Είμαι ευγνώμων που τη γνωρίζω και για τη ζωή που έχουμε χτίσει ως οικογένεια αλλά και υπερήφανος για εκείνη».

Το διάσημο supermodel πριν λίγο καιρό μάλιστα, έκανε μια βαθιά και ειλικρινή εξομολόγηση για όλες τις ανησυχίες που έχει γύρω από τη μητρότητα και το αν είναι η ίδια αρκετά καλή μαμά. 

Όταν κάνει την αυτοκριτική της μάλιστα, η ίδια εκτονώνεται μέσα από την τέχνη ή τη συγγραφή, όπως είχε εξομολογηθεί στη συνέντευξή της. «Μου αρέσει να κρατάω ημερολόγιο με τις καλύτερες στιγμές της καθημερινότητας μαζί με την κόρη μου, αυτο με βοηθάει να χειρίζομαι καλύτερα το άγχος από τους πολλαπλούς ρόλους που έχω», είχε αναφέρει η ίδια, περιγράφοντας πόσο έχει αλλάξει η ζωή της από τότε που υποδέχτηκε στη ζωή της το νέο μέλος της οικογένειάς τους. 

Δείτε ακόμη: Η μητρότητα μέσα από 8 αστείες εικόνες 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.