CELEBRITIES

Λάμψη, πάρτυ, θρυλικές προσωπικότητες: 10 iconic φωτογραφίες από το Φεστιβάλ της Βενετίας


Σύρμα Κιουπελόγλου

2 Σεπτεμβρίου 2021

Λάμψη, πάρτυ, θρυλικές προσωπικότητες: 10 iconic φωτογραφίες από το Φεστιβάλ της Βενετίας
To Φεστιβάλ της Βενετίας είναι ένα από τα πιο ιστορικά κινηματογραφικά Φεστιβάλ. Ο Federico Fellini είχε πει μετά την αποδοχή του έργου του από τον διαγωνισμό, «Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας ήταν σαν να πέρασα τις τελικές εξετάσεις». Εξάλλου, ξεκινώντας ως μία έκθεση τέχνης στα τέλη του 19ου αιώνα, το Φεστιβάλ το οποίο πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1932 είναι το παλαιότερο στο είδος του. Κάθε χρόνο φιλοξενείται παραδοσιακά στο βενετσιάνικο νησί Lido με τις νέες κινηματογραφικές κυκλοφορίες να διεκδικούν τον πολυπόθητο Χρυσό Λέοντα, που αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως έμβλημα κινηματογραφικού κύρους.

To Φεστιβάλ της Βενετίας είναι ένα από τα πιο ιστορικά κινηματογραφικά Φεστιβάλ. Ο Federico Fellini είχε πει μετά την αποδοχή του έργου του από τον διαγωνισμό, «Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας ήταν σαν να πέρασα τις τελικές εξετάσεις». Εξάλλου, ξεκινώντας ως μία έκθεση τέχνης στα τέλη του 19ου αιώνα, το Φεστιβάλ -το οποίο πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1932, είναι το παλαιότερο στο είδος του. Κάθε χρόνο φιλοξενείται παραδοσιακά στο βενετσιάνικο νησί Lido με τις νέες κινηματογραφικές κυκλοφορίες να διεκδικούν τον πολυπόθητο Χρυσό Λέοντα, που αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως έμβλημα κινηματογραφικού κύρους.

Η φετινή διοργάνωση είναι η 78η και πρόκειται να λάβει χώρα στην πόλη των δόγηδων από τη 1 έως τις 11 Σεπτεμβρίου και οι πρώτες φωτογραφίες από τις διάσημες αφίξεις έχουν ήδη κυκλοφορήσει. Με αυτό ως αφορμή, κάνουμε μία ανδρομή σε iconic στιγμιότυπα του θρυλικού Φεστιβάλ. 

ΔΕΙΤΕ ΤΗ GALLERY

Πηγή φωτογραφιών getty images

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.