CELEBRITIES

H Elizabeth Hurley αναδεικνύει την ομορφιά του γυναικείου σώματος στα 56, φορώντας ένα εντυπωσιακό μαγιό


The Jennettes

2 Σεπτεμβρίου 2021

H Elizabeth Hurley αναδεικνύει την ομορφιά του γυναικείου σώματος στα 56, φορώντας ένα εντυπωσιακό μαγιό
H Elizabeth Hurley αναδεικνύει την ομορφιά του γυναικείου σώματος στα 56, φορώντας ένα εντυπωσιακό ολόσωμο

Η Elizabeth Hurley ανήκει στη κατηγορία των γυναικών που δεν έχουν ηλικία αφού συνεχίζει να καταρρίπτει κάθε έννοια της ηλικίας με τις φωτογραφίες της στο Instagram. Για μία ακόμη φορά, η ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία της που φοράει ένα ολόσωμο μαγιό που αναδεικνύει το γυμνασμένο της σώμα και φυσικά μας εντυπωσιάζει.

Οι followers της έσπευσαν να σχολιάσουν πόσο λαμπερή δείχνει, αλλά και την εντυπωσιακή της φιγούρα στα 55 της χρόνια. Το τιρκουάζ μαγιό, το οποίο φορά στη φωτογραφία, είναι από τη δική της συλλογή με beachwear "Elizabeth Hurley Beach" και της ταιριάζει μοναδικά. Ποζάρει λοιπόν χαλαρή και δείχνει να απολαμβάνει τις διακοπές της. 

Η λαμπερή ηθοποιός έχει μαζί της και την πιο αξιολάτρευτη συντροφιά που δεν είναι άλλη από το σκυλάκι της, τη Μιnnie που ποζάρουν και μαζί! 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το σώμα της παραμένει ακαταμάχητο και η ίδια συχνά ανεβάζει τα μυστικά της γυμναστικής, αλλά και της διατροφής που ακολουθεί στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.