CELEBRITIES

Sophie Hunter - Benedict Cumberbatch: To πιο αξιολάτρευτο ζευγάρι στο Φεστιβάλ Βενετίας


The Jennettes

3 Σεπτεμβρίου 2021

 Sophie Hunter - Benedict Cumberbatch: To πιο αξιολάτρευτο ζευγάρι στο Φεστιβάλ Βενετίας
Sophie Hunter - Benedict Cumberbatch: To πιο αξιολάτρυεο ζευγάρι του Φεστιβάλ Βενετίας

Η Sophie Hunter και ο Benedict Cumberbatch είναι ένα από τα πιο γοητευτικά ζευγάρια  του κινηματογράφου. Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 2015, αλλά προτιμούν να εμφανίζονται στο κόκκινο χαλί μόνο όταν υπάρχει πραγματικός λόγος. Τους θαυμάσαμε λοιπόν, στο Φεστιβάλ της Βενετίας, για την πρεμιέρα της νέας ταινίας του Cumberbatch, «The Power of the Dog» σε σκηνοθεσία Jane Campion.

Όπως περιμέναμε η κοινή τους εμφάνιση έκλεψε όλα τα βλέμματα, αφού τόσο η κομψοτητά τους όσο και η χημεία που είχαν δεν μπορούσαν να κρυφτούν. Οι δυο τους αντάλλαξαν μάλιστα ένα τρυφερό φιλί, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. 

Η Sophie Hunter στο παρελθόν είχε μια μακροχρόνια σχέση με τον γλύπτη, Conrad Shawcross και χώρισε το 2010. Με τον Cumberbatch απέκτησε τρεις γιους, τον 6χρονο Kit, τον 4χρονο Hal Auden και τον 2χρονο Finn.

Στη νέα της stylish εμφάνιση στη Βενετία, η 43χρονη φόρεσε ένα maxi φόρεμα του oίκου Emilia Wickstead και ομολουμένως ανήκει στη λίστα με τις καλοντυμένες της βραδιάς. 

Δείτε ακόμη:

Πηγή φωτογραφίας: Getty Images

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.