CELEBRITIES

H Demi Moore στην Ιταλία με τον νέο φημολογούμενο σύντροφό της


The Jennettes

6 Σεπτεμβρίου 2021

H Demi Moore στην Ιταλία με τον νέο φημολογούμενο σύντροφό της
H Demi Moore στην Ιταλία με τον νέο φημολογούμενο σύντροφό της

Έπειτα από τις διακοπές της στην Ελλάδα, ο νέος προορισμός της Demi Moore την οδήγησε στη Βενετία, όπου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου όπως πολλοί άλλοι αγαπημένοι μας stars. H 58χρονη ηθοποιός είναι πολύ ανανεωμένη και κατάφερε να μας εντυπωσιάσει στο πλευρό της Κate Hudson με μία αποκαλυπτική δημιουργία του οίκου Monot. 

Η Μοοre συνεχίζει να απολαμβάνει τις διακοπές της στη ρομαντική Βενετία και όπως θα διαπιστώσετε από την φωτογραφία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα social media δεν ήταν μόνη αλλά είχε παρέα με έναν άγνωστο, νεότερο άνδρα να τη συνόδευε. 

Η ίδια εντοπίστηκε από τους φωτογράφους να κάνει τη βόλτα της, φορώντας μία ολόσωμη φόρμα  που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της. Μέχρι στιγμής, δεν έχει επιβεβαιωθεί αν ο κύριος που τη συνόδευε είναι ο νέος συντροφός της. 

Η εικόνα πάντως τους δείχνει να είναι πολύ κοντά αλλά ίσως είναι αρκετά προσεκτικοί και οι φωτογράφοι δεν έχουν απαθανατίσει ακόμη κάποιο ερωτικό στιγμιότυπο. 

 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.