CELEBRITIES

H Jessica Chastain βάζει τα πράγματα στη θέση τους: Τι απαντά για τη viral στιγμή στη Βενετία


The Jennettes

7 Σεπτεμβρίου 2021

H Jessica Chastain βάζει τα πράγματα στη θέση τους: Τι απαντά για τη viral στιγμή στη Βενετία

Βρείτε κάποιον να σας κοιτάζει όπως ο Oscar Isaac κοίταξε την Jessica Chastain στο Φεστιβάλ της Βενετίας – αρκεί να είστε ζευγάρι κι όχι παντρεμένοι με διαφορετικά άτομα.

Οι θαυμαστές των ηθοποιών έμειναν με το στόμα ανοιχτό το Σάββατο, όταν τα πράγματα «ξέφυγαν» και ένα slow motion βίντεο τον δείχνει να φιλά το εσωτερικό του χεριού της. Η στιγμή έγινε viral, με πολλούς να τη συγκρίνουν με σκηνή της «Οικογένειας Adams».

Κι ενώ κάποιοι ενθουσιάστηκαν, άλλοι δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη δυσαρέσκειά τους. «Είμαστε όλοι ευλογημένοι που μαθαίνουμε ότι κανείς δε θα μας κοιτάξει ποτέ όπως ο Isaac κοιτάζει την Jessica Chastain», έγραψε δημοσιογράφος του Al Jazeera. 

Πολλοί σύγκριναν το κινηματογραφικό ζευγάρι με τους Bradley Cooper και Lady Gaga που, στις εμφανίσεις τους για την προώθηση του A Star Is Born, έδωσαν τροφή για σχόλια που τους ήθελαν ζευγάρι – παρότι εκείνος ήταν με την Irina Shayk.

Οι Chastain και Isaac, οι οποίοι έχουν τις δικές τους οικογένειες με διαφορετικούς ανθρώπους, δηλώνουν φίλοι από το σχολείο. Μιλώντας στο USA Today, η σταρ αποκάλυψε πως «δε θυμάμαι καν την πρώτη μας γνωριμία. Δεν ήταν κάτι μαγικό, λες και τον είδα και απόρησα “Ποιος είναι αυτός ο άνδρας;”».

«Έχω ένα βίντεο κάπου, σε κάποια αποθήκη, που είμαστε μαζί σε ένα παγκάκι και μιλάμε ο ένας στον άλλο. Είχα ένα τεράστιο λουλούδι στα μαλλιά και μαύρο κραγιόν».

Μίλησε, έπειτα, για τη φιλία τους και τον τρόπο με τον οποίο η χημεία τους τούς έκανε ιδανικούς συνεργάτες. «Έχεις μία ομάδα συνεργατών, τους οποίους αγαπάς», εξήγησε. «Έχετε ιστορία, δεν πρέπει να μάθετε ο ένας τον άλλον, μπορείτε να πείτε ό, τι θέλετε». 

πηγή φωτογραφίας: Getty/Ideal Image
 

Δείτε ακόμη: Ζευγάρια που καθόρισαν τα 00s και μας θυμίζουν τους Bennifer

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.