CELEBRITIES

O Channing Tatum ποζάρει για την 8χρονη κόρη του και είναι σαν να βγήκε από editorial


The Jennettes

7 Σεπτεμβρίου 2021

Tatum
O Channing Tatum χαρίζει το πιο γλυκό χαμόγελο του στην κάμερα και ο λόγος είναι η κόρη του, η Everly. 

O Channing Tatum χαρίζει το πιο γλυκό χαμόγελο του στην κάμερα και ο λόγος είναι η κόρη του, η Everly. 

Ο 41χρονος ηθοποιός δημοσίευσε ένα ασπρόμαυρο πορτρέτο του στο Instagram την Κυριακή, που μοιάζει με Polaroid φωτογραφία, λέγοντας ότι ο φωτογράφος είναι η 8χρονη κόρη του. «Photo credit: Everly Tatum», έγραψε στη λεζάντα.

Οι φίλοι και οι ακόλουθοι του σταρ πέρασαν τέλεια στα σχόλια, με τον ηθοποιό Adam Rodriguez να γράφει: «Τα παιδιά τραβούν τις καλύτερες φωτογραφίες των γονιών. Τελεία. Αυτό είναι πανέμορφο! ❤️», ενώ ο συμπρωταγωνιστής του στην ταινία «Magic Mike», ο Matt Bomer, πρόσθεσε, «😍😍😍😍😍».

Νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, ο Tatum δημοσίευσε για πρώτη φορά μία φωτογραφία με το πρόσωπο της Everly. Ο ηθοποιός μοιράζεται το μοναχοπαίδι του με την πρώην σύζυγό του Jenna Dewan, από την οποία χώρισε το 2019. Οι γονείς είχαν αναρτήσει και στο παρελθόν στιγμιότυπα με την Everly στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά έκρυβαν το πρόσωπό της ή την έβγαζαν φωτογραφία από πίσω. 

Τον τελευταίο καιρό, ο Tatum φέρεται να έχει σχέση με την επίσης ηθοποιό και αγαπημένο πρόσωπο του Hollywood, Zoe Kravitz, με τους δυο τους να αποτελούν ένα από τα πιο fun αλλά και ομολογουμένως ερωτευμένα ζευγάρια αυτή τη στιγμή στη showbiz.
 

Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: instagram channingtatum

Δείτε ακόμη: 9 vintage φωτογραφίες με γονείς και παιδιά που θα προκαλέσουν εγκεφαλικά στους σύγχρονους γονείς

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefit

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.