CELEBRITIES

H Lily Collins παντρεύτηκε σε ένα παραμυθένιο σκηνικό - Οι πρώτες φωτογραφίες από τον εντυπωσιακό της γάμο


The Jennettes

8 Σεπτεμβρίου 2021

H Lily Collins παντρεύτηκε σε ένα παραμυθένιο σκηνικό - Οι πρώτες φωτογραφίες από τον εντυπωσιακό της γάμο

H αγαπημένη ηθοποιός της σειράς Emily in Paris, Lily Collins παντρεύτηκε με τον Αμερικανό σκηνοθέτη και συγγραφέα, Charlie McDowell και ο εντυπωσιακός γάμος τους έγινε σε μια ιδιωτική τελετή στο Dunton Hot Springs του Colorado. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2019 και αρραβωνιάστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2020. 

Η διάσημη ηθοποιός έκανε γνωστή την είδηση με ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το βράδυ της Τρίτης. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ποτέ δεν ήθελα να είμαι κάποια κάποιου περισσότερο από όσο θέλω να είμαι δική σου και τώρα έγινα γυναίκα σου. Στις 4 Σεπτεμβρίου γίναμε επίσημα ο ένας του άλλου. Σε αγαπώ ως το άπειρο, charliemcdowell», έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία της με τον άνθρωπο που επέλεξε να μοιραστεί τη ζωή της. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

Στις φωτογραφίες, τη βλέπουμε να φορά ένα vintage νυφικό με δαντέλα Ralph Lauren με ψηλό λαιμό και δαντελένια κάπα με κουκούλα. Τα μαλλιά της ηθοποιού ήταν πιασμένα σε έναν κομψό σινιόν κότσο, το μακιγιάζ της ήταν σε φυσικές αποχρώσεις και τα κοσμήματα της διακριτικά. Όπως δηλώνει: «Ξεκίνησε σαν παραμύθι και τώρα είναι η πραγματικότητά μου». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

To ζευγάρι αγκαλιάζεται τρυφερά και οι δυο τους φαίνεται να ανταλλάσουν ένα από τα πιο ζεστά φιλιά που σηματοδοτούν την αρχή ενός νέου κεφαλαίου στη ζωή τους. Η Collis μάλιστα, δηλώνει πως «δεν έχει ξανανιώσει πιο ευτυχισμένη».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

Οι αναρτήσεις της Lily Collins συγκέντρωσαν αμέσως αμέτρητα likes και ευχές για μια ζωή τόσο παραμυθένια όσο και ο γάμος τους! 

Δείτε ακόμη: Celebrities: Ζευγάρια στη ζωή και στη σκηνή 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.