CELEBRITIES

Η Jennifer Lawrence είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί


The Jennettes

9 Σεπτεμβρίου 2021

Η Jennifer Lawrence είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί

Η Jennifer Lawrence περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Cooke Maroney, σύμφωνα με το περιοδικό People. Η 31χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός επιβεβαίωσε τα χαρμόσυνα νέα στο γνωστό περιοδικό την Τετάρτη. 

Η Lawrence πριν από λίγο μάλιστα, ανέβασε σχετικό post στο Instagram, όπου δηλώνει πως τα νέα αληθεύουν, προκαλώντας καταιγισμό από σχόλια και likes. 

 

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2018 ενώ οι δυο τους προχώρησαν σε αρραβώνα τον Φεβρουάριο που ακολούθησε. Στις 19 Οκτωβρίου του 2019 έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και παντρεύτηκαν στο Rhode Island σε μια κλειστή τελετή. Οι καλεσμένοι τους ήταν 150, μεταξύ των οποίων οι Adele, Amy Schumer, Kris Jenner και Emma Stone. 

Τον Ιούνιο του 2019, η Lawrence χαρακτήρισε τον Maroney ως τον «πιο υπέροχο άνθρωπο που έχει γνωρίσει ποτέ». Σε ερώτησή δημοσιογράφου σχετικά με το γιατί επέλεξε να πανρευτεί εκείνον, η ίδια απάντησε:

«Δεν ξέρω, ξεκίνησα από τις βασικές ερωτήσεις. Πώς αισθάνομαι μαζί του; Είναι καλός; Είναι ευγενικός; Και μετά κατάλαβα ότι αυτός ήταν ο ένας, ξέρω ότι αυτό ακούγεται ανόητο αλλά είμαι σίγουρη. Είναι ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει γι' αυτό είναι μεγάλη μου τιμή που θα γίνω η κυρία Maroney».

Δείτε ακόμη: 9 ηθοποιοί που υποδύθηκαν ρόλους μαθητών σε διάσημες ταινίες ενώ ήταν ενήλικοι

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.