CELEBRITIES

Η πρώτη εμφάνιση της Kylie Jenner μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, με το πιο sexy φόρεμα


The Jennettes

10 Σεπτεμβρίου 2021

Η πρώτη εμφάνιση της Kylie Jenner μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, με το πιο sexy φόρεμα
Η πρώτη εμφάνιση της Kylie Jenner μετά την επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης, περιλάμβανε το πιο sexy φόρεμα

Πριν λίγες ημέρες η Kylie Jenner επιβεβαίωσε τελικά ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον Travis Scott, με ένα γλυκό βίντεο στο Instagram.

Τώρα, η Kylie εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη φορώντας ένα λευκό δερμάτινο μίνι φόρεμα και ένα matching μακρύ πανωφόρι, παίζοντας με τα διαφορετικά μήκη. Σε φωτογραφία που μοιραστηκε η ίδια στο Instagram βλέπουμε περισσότερες λεπτομέρειες του outfit: To φόρεμα έχει halterneck κόψιμο και το συνδυάζει με sporty γυαλιά ηλίου. Oλοκλήρωσε με μια μίνι τσάντα Balenciaga και ένα ζευγάρι λευκά ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Η Kylie Jenner κράτησε την πρώτη της εγκυμοσύνη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι δεν είχαμε την ευκαιρία να δούμε τα looks της κατά την διάρκειά της. 

Φαίνεται λοιπόν πως αυτήν την φορά η 24χρονη εκατομμυριούχος έχει διάθεση να μοιραστεί την γλυκιά αυτή περίοδο της ζωή της, αλλά και το στιλ της με τους fans.

jenny.gr

 

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.