CELEBRITIES

Η Kylie Jenner επιβεβαίωσε τις φήμες: Θα γίνει μαμά για δεύτερη φορά


The Jennettes

8 Σεπτεμβρίου 2021

Η Kylie Jenner επιβεβαίωσε τις φήμες: Θα γίνει μαμά για δεύτερη φορά

Οι ενδείξεις ήταν πολλές. Πρώτα, μοιράστηκε μία φωτογραφία από sushi με αβοκάντο χωρίς ψάρι. Έπειτα, προσπάθησε να καλοπιάσει τη Stormi και της έκανε δώρο ένα σχολικό λεωφορείο. Λίγο τα φαρδιά ρούχα, λίγο η Caitlyn Jenner που άφησε να της ξεφύγει ότι περιμένει ένα ακόμη εγγονάκι– ήταν πράγματι έγκυος η Kylie Jenner ή απλώς παρερμηνεύσαμε τα πάντα;

Φαίνεται πως, τρία χρόνια μετά τη γέννηση της πρώτης της κόρης, η διάσημη influencer/reality σταρ/δισεκατομμυριούχος περιμένει το δεύτερο παιδί της! Επιβεβαίωσε τις φήμες μέσα από ένα βίντεο στο Instagram, το οποίο διαρκεί ενάμισι λεπτό.

Τη βλέπουμε μαζί με τον Travis Scott στο ραντεβού για τον υπέρηχο, αλλά και με ολόκληρη την οικογένεια Kardashian για το πάρτι των γενεθλίων της. Φυσικά, δε λείπει η αντίδραση της Kris Jenner στα νέα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

«Είσαι έγκυος;», ρωτάει κοιτώντας τις φωτογραφίες από τον υπέρηχο. «Είναι μία από τις καλύτερες μέρες της ζωής μου».

«Κι άλλα μωρά!!! Κι άλλα ξαδέρφια!!!» έγραψε η Kim Kardashian West στον δικό της λογαριασμό.

Κανείς δεν περίμενε μία τέτοια αποκάλυψη από την Kylie. Ας μην ξεχνάμε πως, το 2018, μάθαμε για την εγκυμοσύνη μετά τη γέννηση της Stormi. Μέχρι τότε, παρέμενε επτασφράγιστο μυστικό.

πηγή φωτογραφίας: Instagram

Δείτε ακόμη: Οι stars που μας έδειξαν το πραγματικό τους σώμα μετά τη γέννα

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.