CELEBRITIES

H στιγμή που ο Ben Affleck προστάτεψε την Jennifer Lopez από έναν θαυμαστή


The Jennettes

12 Σεπτεμβρίου 2021

H στιγμή που ο Ben Affleck προστάτεψε την  Jennifer Lopez από έναν θαυμαστή
H στιγμή που ο Ben Affleck προστάτεψε την Jennifer Lopez από έναν θαυμαστή

H Jennifer Lopez και ο Ben Affleck εμφανίστηκαν πιο λαμπεροί από ποτέ στο Φεστιβάλ της Βενετίας. Το αγαπημένο ζευγάρι έκανε την εμφανισή του στα κανάλια αυτής της εμβληματικής ιταλικής πόλης επιλέγοντας stylish σύνολα και κλέβοντας όλα τα βλέμματα.

Η σταρ φόρεσε ένα λευκό δαντελένιο φόρεμα ενώ ο Ben ένα μαύρο μπλουζάκι πόλο και ένα casual παντελόνι. Οι θαυμαστές που ήθελαν έστω και μία φωτογραφία μαζί τους ήταν πολλοί όμως όπως φαίνεται λίγοι κατάφεραν να τους πλησίασουν.

Μάλιστα, σημειώθηκε ένα όχι και τόσο ευχάριστο συμβάν για το ερωτευμένο ζευγάρι. Πιο συγκεκριμένα, ένας θαυμαστής της JLo ήθελε να βγάλουν μια selfie μαζί και προσπάθησε να την πλησιάσει χωρίς να τηρήσει τα μέτρα προστασίας τότε ο Ben αμέσως έχοντας γρήγορα αντανακλαστικά μπήκε μπροστά της για να την προστατεύσει και έπειτα επενέβησαν οι σωματοφύλακες του ζευγαριού.

Το περιστατικό αυτό έδειξε ότι ο Ben δεν μένει με τα χέρια σταυρωμένα και υπερασπίστηκε χωρίς δεύτερη σκέψη την αγαπημένη του!

 Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jlo❤ (@jlothelove)

Δείτε ακόμη:

Φωτογραφία: Getty Images

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.