CELEBRITIES

Όχι άλλοι διάσημοι: H Jennifer Aniston ελπίζει να μην ξανακάνει σχέση «με κάποιον από τον χώρο»


The Jennettes

14 Σεπτεμβρίου 2021

Όχι άλλοι διάσημοι: H Jennifer Aniston ελπίζει να μην ξανακάνει σχέση «με κάποιον από τον χώρο»

Η Jennifer Aniston δε θα σταματήσει ποτέ να πιστεύει στον έρωτα. 

Μιλώντας στο PEOPLE (The TV Show!), η ηθοποιός μίλησε για τις σχέσεις και πώς μπορούν να λειτουργήσουν, αν ένα από τα δύο μέλη της είναι δημόσιο πρόσωπο.

«Φυσικά και μπορεί να δουλέψει», είπε. «Βέβαια. Θέλω να πω, το έχουμε δει να συμβαίνει. Αυτό ελπίζω κιόλας, για κάποιον που δεν είναι απαραίτητα σε αυτήν τη βιομηχανία. Θα ήταν ωραίο».

Έχοντας ήδη διαψεύσει τις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον συμπρωταγωνιστή και τηλεοπτικό της αγαπημένο, David Schwimmer, δείχνει πως οι celebrities πλέον την αφήνουν αδιάφορη.

«Μου φαινόταν απίστευτο, να πω την αλήθεια. Όντως τώρα; Είναι σαν αδελφός μου. Αλλά το καταλαβαίνω», είχε πει σχετικά, στο Entertainment Tonight. «Απλώς φαίνεται πως ο κόσμος έχει ελπίδες πως η φαντασία μπορεί να γίνει πραγματικότητα».

Τον Μάιο, βέβαια, και οι δύο αποκάλυψαν ότι είχαν αισθήματα ο ένας για τον άλλο, ωστόσο δε συγχρονίστηκαν ποτέ. «David, θα είναι βλακεία αν φιληθούμε για πρώτη φορά στην τηλεόραση», του είχε πει στα 90s. Κι όμως, έγινε. 

Δείτε ακόμη: Διάσημα ζευγάρια που έχουν παραδεχτεί ότι γνωρίστηκαν στα social media 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.