CELEBRITIES

Η ιστορία πίσω από την εκθαμβωτική τουαλέτα της Simone Biles στο Met Gala


The Jennettes

14 Σεπτεμβρίου 2021

Η ιστορία πίσω από την εκθαμβωτική τουαλέτα της Simone Biles στο Met Gala
Η star της ενόργανης γυμναστικής, που επαναπροσδιόρισε την έννοια του #GirlPower με τον δικό της τρόπο, παρέδωσε μαθήματα ηγεσίας και έχει πλέον δώσει προτεραιότητα στην ψυχική της υγεία, επέλεξε να εμφανιστεί στη μεγαλύτερη γιορτή μόδας, με ένα φόρεμα που κρύβει μέσα του μια ολόκληρη ιστορία. 

Ralph Lauren, Michael Kors, Oscar de la Renta, Balenciaga, Rick Owens, αλλά και αντιπρόσωποι της γαλλικής Υψηλής Ραπτικής όπως οι Louis Vuitton, Chanel, Dior, Valentino. 

Αυτοί ήταν οι οίκοι που έδωσαν ταυτότητα στις εμφανίσεις των celebrities στη λαμπερή βραδιά του Met Gala και ανάμεσα σε αυτές που ξεχωρίσαμε, ήταν και της Simone Biles, για την οποία αξίζει σίγουρα χρυσό μετάλλιο. 

Η star της ενόργανης γυμναστικής, που επαναπροσδιόρισε την έννοια του #GirlPower με τον δικό της τρόπο, παρέδωσε μαθήματα ηγεσίας και έχει πλέον δώσει προτεραιότητα στην ψυχική της υγεία, επέλεξε να εμφανιστεί στη μεγαλύτερη γιορτή μόδας, με ένα φόρεμα που κρύβει μέσα του μια ολόκληρη ιστορία. 

Σχεδιασμένη από τους Beckett Fogg και Piotrek Panszczyk με τη συνεργασία των brands AREA x Athleta, η τουαλέτα της Biles ήταν στην πραγματικότητα ένα «τρία σε ένα» σύνολο, αποτελούμενο από μια φούστα που ζύγιζε αρκετά πολύ και ήταν διακοσμημένη με κρύσταλλα Swarovski, από ένα mini φόρεμα από κάτω και μια μαύρη αστραφτερή ολόσωμη κολλητή φόρμα που είχε σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο ώστε να θυμίζει τον νυχτερινό έναστρο ουρανό. 

Το θέμα της βραδιάς ήταν το «In America: A Lexicon of Fashion» και η Simone Biles βρέθηκε εκεί για πρώτη φορά έπειτα από τη συνεργασία της με το brand Athleta. Το σύνολο που δημιουργήθηκε για τη Biles έπρεπε να είναι πλήρως εναρμονισμένο με την ταυτότητα του brand, με το σπουδαίο αθλητικό πρόσωπο που θα το φορούσε και φυσικά με τη λαμπερή βραδιά του Met Gala. Και μάλλον ο στόχος πέτυχε.

jenny.gr

Όπως δήλωσε η Simone Biles στη Vogue λίγες ώρες πριν φορέσει το σύνολο: «Αν με ρωτάτε πώς αισθάνομαι, φορώντάς το... Είναι σίγουρα βαρύ αλλά μέσα σε αυτό νιώθω όμορφα και ότι είμαι πραγματικά δυνατή». H φούστα και το φόρεμα διακοσμήθηκαν με κρύσταλλα για να μοιάζουν με φτερά στρουθοκάμηλου και το όλο look ήταν εμπνευσμένο από την Josephine Baker, την σπουδαία Αμερικανή μαύρη χορεύτρια και ακτιβίστρια ανθρωπίνων και πολιτικών δικαιωμάτων, που το έργο και η δύναμή της θα μπορούσαν να συγκριθούν σήμερα στη δυναμική με τον πλούσιο ακτιβισμό και την ενεργή ταυτότητα της Biles.

Χρονικά μάλιστα, ίσως ήταν το πιο κατάλληλο timing αφού έχουν περάσει μόλις λίγοι μήνες από τότε που η Simone Biles αποφάσισε να αποσυρθεί μερικώς από τους Ολυμπιακούς Αγώνες για να προστατεύσει την ψυχική της υγεία. Η ολόσωμη φόρμα που σχεδιάστηκε μάλιστα για εκείνη για τη βραδιά, είχε τη λάμψη από το κορμάκι που φορά στις αθλητικές της εμφανίσεις. 

Το σύνολο που σχεδιάστηκε για τη Biles σίγουρα, δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Πάνω από 100 άνθρωποι δούλεψαν αμέτρητες ώρες για να το τελειοποιήσουν γύρω στις 4:00 το πρωί της Κυριακής. Οι δύο σχεδιαστές ήθελαν το αποτέλεσμα να είναι άνετο ενώ η ίδια η Biles σχολίασε:

«Το φόρεμά μου πιστεύω ότι θα είναι το καλύτερο από όλα τα υπόλοιπα της βραδιάς. Δεν πρόκειται απλά για ένα ρούχο, είναι μια ολόκληρη δήλωση απέναντι στην εποχή μας. Θέλω να πω σε όλα τα κορίτσια που θέλουν να γίνουν ή είναι αθλήτριες, πως είναι ωραίο να βγαίνουν πού και πού από το comfort zone τους, φορώντας τουαλέτες, μέσα στις οποίες νιώθουν όμορφα. Δεν χρειάζεται να έχουν αποκλειστικά τον τίτλο της αθλήτριας γιατί πάνω από όλα είναι γυναίκες».

Δείτε ακόμη:

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.