CELEBRITIES

Η Britney Spears διέγραψε το προφίλ της στο Instagram και ο λόγος είναι σημαντικός


The Jennettes

15 Σεπτεμβρίου 2021

Η Britney Spears διέγραψε το προφίλ της στο Instagram και ο λόγος είναι σημαντικός

Αν θελήσετε να κάνετε μία γρήγορη επίσκεψη στο Instagram account της Britney Spears, σας περιμένει μία δυσάρεστη έκπληξη. Δε θα το βρείτε γιατί δεν υπάρχει πια. Και δεν υπάρχει πια γιατί το διέγραψε.

Η σταρ ανησύχησε τους fans της το απόγευμα της Δευτέρας, αφού με όλα όσα συμβαίνουν γύρω από την κηδεμονία της, η απουσία της από τα social media μας γέμισε υποψίες. Ίσως τελικά ο πατέρας της να μην την άφησε ήσυχη; Ίσως συνέβη κάτι άλλο, σοβαρό; Τελικά, ήταν δική της απόφαση και δεν κρύβεται τίποτα από πίσω.

«Μην ανησυχείτε παιδιά… Κάνω απλώς ένα διαλειμματάκι από τα social media για να χαρώ τον αρραβώνα μου!!! Θα επιστρέψω σύντομα», έγραψε η ίδια στο Twitter. 

Πρόσφατα ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Sam Asghari, ο οποίος τη στήριζε στη μάχη για την ελευθερία της από το πρώτο λεπτό. Της έκανε πρόταση γάμου στις 12 Σεπτεμβρίου, λίγες μέρες αφότου εκείνη απέκτησε ξανά τον έλεγχο της ζωής της. 

«Δεν μπορώ να το πιστέψω», έγραψε στη λεζάντα βίντεο που ανάρτησε στο προφίλ της και έδειχνε το δαχτυλίδι της.

Η Britney είναι επιτέλους χαρούμενη, μετά από 13 χρόνια.

Δείτε ακόμη: Celebrities που έχουν μιλήσει ανοιχτά για το ταξίδι της ταυτότητας φύλου τους 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.