CELEBRITIES

Σταύρος Νιάρχος - Dasha Zhukova: Το πιο elegant ζευγάρι του Met Gala


The Jennettes

15 Σεπτεμβρίου 2021

Σταύρος Νιάρχος - Dasha Zhukova: Το πιο elegant ζευγάρι του Met Gala
Σταύρος Νιάρχος - Ντάσα Ζούκοβα: Το πιο elegant ζευγάρι του Met Gala

Το Met Gala μετά από έναν χρόνο απουσίας, επέστρεψε πιο δυναμικά από ποτέ με πολύ λαμπερές παρουσίες που έκλεψαν τα κλικς των φωτογράφων. Το red carpet ήταν άκρως εντυπωσιακό και όλοι μιλούσαν για τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν.

Αναμεσά τους και εκείνη της  Dasha Zhukova και του Σταύρου Νιάρχου. Το ζευγάρι έκανε μια σπάνια εμφάνιση και μαγνήτισε όλα τα βλέμματα.

Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε πέρυσι στο χειμερινό θέρετρο St. Moritz σε μια ρομαντική τελετή. Οι δυο τους κράτησαν στην αγκαλιά τους ένα μωρό, ένα πανέμορφο αγοράκι. Πρόκειται για το τρίτο παιδί της Dasha και το πρώτο με τον Σταύρο Νιάρχο.

Οι δυο τους περπατούν στο κόκκινο χαλί του Met Gala στη Νέα Υόρκη και ήταν από τα πιο elegant ζευγάρια της λαμπερή βραδιάς.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prada (@prada)

Η Dasha φόρεσε ένα φόρεμα Prada με μαύρο πάνω μέρος ενώ η φούστα ήταν σε μοβ απόχρωση. Ο Σταύρος Νιάρχος επέλεξε ένα κλασσικό μαύρο σμόκιν και ήταν πολύ γοητευτικός.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.